Передплата 2024 ВЗ

#FreeTheLeopards: леопардовий флешмоб для Шольца

  • 24.01.2023, 15:08
  • 1 450

Канцлер Німеччини Олаф Шольц не поспішає передати Україні бойові танки Leopards. Користувачі соціальних мереж організувати леопардовий флешмоб, аби привернути увагу до питання

Малюнок з відкритих джерел
Малюнок з відкритих джерел

Користувачі соцмереж масово публікують пости з леопардами принтами із закликом до Німеччини надати Україні танки Leopard. До флешмобу #FreeTheLeopards долучились зірки шоу-бізнесу, політики та громадські діячі.

«Нашій країні потрібні танки Leopard 2, ми закликаємо світ відгукнутися, адже наступною може бути будь-яка країна», — наголосила Катя Осадча.

«Поки хтось тягне час, ми маємо діяти і тиснути. Чим більше я злюсь, тим більше я хочу донатити та всіляко допомагати. Але тільки цього недостатньо. Нам потрібна підтримка світу! Нам потрібні танки Leopard 2 з Німеччини. Україна має перемогти в цій боротьбі. Поки політики чекають і не приймають важливі рішення, ми будемо кричати про важливість поставки танків», — написала Джамала.

«Нашій країні потрібні танки Леопард 2. Не нехтуйте, не ігноруйте! Адже наступною може бути будь-яка інша країна!», — написала Наталка Карпа.

«Аби зберегти права людини в усьому світі та припинити порушення в Україні, танки мають стати на захист людей. Це той випадок, коли інших дієвіших варіантів, на жаль, не існує! Звертаюся до всіх правозахисних організацій та інституцій. Звертаюся до своїх колег з інших країн, говоріть про це, пояснюйте та підтримуйте Україну!», — написав уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець.

«Німеччина, підтримай Україну — відпусти „Леопардів“, які допоможуть захистити нашу землю і території від ворога. Українці, після 24 лютого, змінили уявлення про Україну і світ, не зупиняйся, долучайся до боротьби зі злом разом», — написала телеведуча Марина Леончук.

«Хто швидший: Leopard 2 чи морський леопард? У нас сьогодні задача із „зірочкою“: швидкість морського леопарда — до 40 км/год. Відстань від „Вернадського“ до Києва — близько 15 тис. кілометрів. Як ви гадаєте, який леопард швидше дістанеться України? Ми віримо, що той, який допоможе нашим захисникам і захисницям наближати Перемогу на фронті. Бо ми дуже хочемо, щоб наші полярники чекали на появу леопардів не в бахмутських окопах, а в Південному океані», — написали в Національному антарктичному науковому центрі.

Підбірка мемів

Схожі новини