Передплата 2024 «Добра кухня»

Гороскоп з 30 січня по 5 лютого 2023 року

  • 30.01.2023, 07:00
  • 1 745

Гороскоп на тиждень

ОВЕН.

Метушливий і надто активний в особистому пла­ні тиждень чекає на Овнів. Доведеться все одно братися за роботу. Але це більше стосується тих, хто за­ймається комерційними справами. У сімейній сфері все складеться чудово, якщо Овни самі не створять конфлік­ту. Якщо щось не влаштовує - в побуті або стосунках з чо­ловіком, краще відразу скажіть про це. У спілкуванні з ді­тьми все гармонійно, тому не сваріть їх за дрібні провини.

ТЕЛЕЦЬ.

«Здоров'я — єдина цінність!» — ось що потрібно за­своїти Тельцям, які часом ставляться до свого са­мопочуття абияк. Відмовтеся цього тижня від фізичних навантажень. Навіть якщо регулярно відвідуєте тренажер­ний зал, будьте обережні у вправах. Не виключені застуда, запальні процеси і загострення хронічних захворювань. Якщо Телець давно хворіє, потрібно терміново звернути­ся до лікаря. Маса побутових клопотів передбачається у сі­мейних Тельців. Більше читайте, набирайтеся знань і при­діліть увагу розумовому розвитку.

БЛИЗНЮКИ.

Близнюків цього тижня чекають як позитивні, так і невтішні новини. Одні надійдуть від друзів, інши­ми «обдарують» близькі родичі. Намагайтеся ретельно пе­ретравлювати будь-яку інформацію, а не кидатися в край­нощі. Роботи буде мало, тому на фінансовий прибуток не розраховуйте. У самотніх Близнюків наприкінці тижня очі­кується зустріч з дивовижною людиною. Тільки не нама­гайтеся відразу ж пустити в хід пристрасть.

РАК.

Рак щиро шкодуватиме, що тиждень так швидко пролетів. Стільки цікавого, нового і романтичного у ньому буде. Можливі яскраві знайомства, виїзд на відпо­чинок і освідчення у коханні. Ділова сфера порадує. Ракам запропонують взаємовигідні умови співпраці, що надовго зміцнить їхнє матеріальне становище. Щоб особисте жит­тя не дало тріщини, слід провести ювелірну роботу над по­милками. Крім цього, менше ображайтеся на близьких.

ЛЕВ.

Якщо цей тиждень Леви проживуть мирно і спо­кійно, то їх можна буде привітати. Очікується ба­гато конфліктів, недомовленостей у розмовах і дріб­них неприємностей. Не поводьтеся так, ніби комусь зобов’язані. Нехай кожен розбирається зі своїм життям сам. Можливі великі витрати, пов’язані з поїздками, ді­тьми-підлітками і облаштуванням побуту.

ДІВА.

Усі думки Діви будуть крутитися навколо фінан­сів, яких катастрофічно не вистачає. Щоб реа­лізувати все задумане і купити те, що хочеться, однією зарплатою не обійтися. Доведеться терміново шукати ще одну роботу, на це у вас буде багато часу. Дівам, у яких недавно зав’язався роман, слід стати ніжнішими і романтичнішими. Більше часу проводьте наодинці з ко­ханою людиною. Культурні заходи підуть на користь ва­шим стосункам.

ТЕРЕЗИ.

Стільки негативних емоцій отримають Терези, що їм можна буде щиро поспівчувати. Але це не тільки через обставини, що склалися або невдале розташування зірок на небі. Ви самі опинитеся в епі­центрі конфлікту, а також спровокуєте грандіозний скандал. Причому на порожньому місці. В особистому житті проявіть ініціативу, обранець чекає від вас пер­ших кроків. Далекі подорожі краще відкласти до на­ступного тижня.

СКОРПІОН.

Завзяті, емоційні і трохи агресивні - ось такими будуть Скорпіони цього тижня. Будьте уважніши­ми, інакше почнете наступати собі на п’яти. Твор­чі проєкти реалізуються досить успішно, незважаючи на мінімальні капіталовкладення. Вдала семиденка у сту­дентів, юристів і комерсантів. Ви зможете досягти того рівня, до якого давно хотіли наблизитися. У сімейних Скорпіонів коса натрапить на камінь, сварки з «половин­кою» будуть частими.

СТРІЛЕЦЬ.

Стрілець цього тижня буде розриватися між ро­ботою, вирішенням фінансових проблем і ко­ханою людиною. Як у вас на все вистачить сил і часу — загадка. Стрільці будуть постійно в роз'їздах, пе­реговорах, на нарадах. Бережіть шлунок, харчуйтеся правильно. Грошові резерви дозволяють ситно поїс­ти в кафе або ресторані. Не економте на собі і своєму здоров'ї.

КОЗЕРІГ.

Якщо хтось має намір ламати систему, то це Ко­зероги. Цього тижня вони будуть переконливі у своїх рішеннях, непримиренні до обставин. Захочеться змінити себе, навколишній світ без жалю і довгих роз­думів. Але обережність у такій справі - важлива. У лю­бовній сфері у Козерогів теж все буде не на вищому рівні. Людина, яка вам давно по-справжньому подоба­ється, може виявитися меркантильною до крайнощів. Врахуйте, що помилки належить виправляти особисто вам.

ВОДОЛІЙ.

Якщо хочеться відволіктися від насущних про­блем, не варто боятися різких змін. Ви ж сповне­ні енергії і молодечого запалу. За фінансовими справа­ми стежте уважно, щоб гроші не зникли в невідомому напрямку. Багато Водоліїв почнуть тиждень з навчан­ня, запишуться на курси іноземної мови або вирушать у відрядження. Є шанс зробити ривок у кар'єрі, але для цього потрібна підтримка впливових осіб.

РИБИ.

Тиждень спокійного плавання в океані мрій чекає на Риб. У сімейних людей ситуа­ція з грішми загостриться, тому про великі покуп­ки треба забути. Відпочиньте вдома, в колі близьких. Рибам, які обожнюють крутитися у товаристві, тиж­день піднесе масу сюрпризів. Зав’яжіть діло­ві контакти, які допоможуть піднятися кар'єрними сходами.

Схожі новини