Передплата 2024 ВЗ

Купляли харчі за завищеними цінами: Керівництво міноборони вже викликали на комітет Ради

  • 21.01.2023, 18:45
  • 842

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки викликає на засідання керівництво Міністерства оборони

Про це повідомила у фейсбуці заступник голови комітету Мар’яна Безугла.

«Викликаємо керівництво Міністерство оборони України на Комітет Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки», — зазначила вона.

Безугла у коментарях додала, що засідання має відбутися у закритому режимі найближчим часом.

Вона також написала, що Державна аудиторська служба України якраз проводить перевірку Міноборони і за її результатами, а також роботи правоохоронних органів, очікуються «резонансні висновки».

«Щодо закупівель в Міністерстві оборони України: такі націнки не тільки по харчуванню. І комплекс питань не обмежується, а чи може міністерство закупати китайські дрончики. Державна аудиторська служба України якраз проводить перевірку Міноборони і за результатами, а також роботи правоохоронних органів, очікуємо резонансних висновків. Наше Міноборони зробило дуже багато під час війни в 2022. Але і упущення, тим більше корупційні ризики, не можуть бути залишені без уваги. Дякую журналістам ZN.UA за роботу. Також зверніть увагу, що навіть в умовах воєнного стану ми залишаємось демократією та маємо бути надалі», — розповіла вона.

Схожі новини