Передплата 2024 ВЗ

Перше медоб'єднання Львова хоче купити готель «Власта»

  • 18.01.2023, 16:45
  • 901

Львівське медичне об'єднання планує придбати на аукціоні готель Міноборони «Власта». Туди хочуть селити людей, які проходять реабілітацію

Фото: marlin.org.ua
Фото: marlin.org.ua

Про це повідомив генеральний директор Першого медичного об'єднання Олег Самчук.

«Перше медичне об'єднання Львова хоче придбати готель „Власта“, який наразі виставлено на аукціон. Це приміщення потрібне нашим пацієнтам! Людям, які приїздять до нас з усієї України, на час реабілітації та протезування потрібне житло у Львові. Нині це сотні пацієнтів. Далі - будуть тисячі», — зазначив він.

За словами Олега Самчука, старий радянський готель «Власта» цілком може стати житлом для пацієнтів об'єднання. Єдиний момент — об'єднання разом з містом готове викупити готель за стартовою ціною, сплатити борги та відремонтувати.

«Звертаємося до усіх учасників аукціону: відкличте свої заявки. Підтримайте Лікарню і наших пацієнтів! Українці не мають шукати медичної допомоги за кордоном, всі найкращі умови для наших Людей ми маємо зробити в Україні!», — закликав Олег Самчук.

Зазначимо, що львівський бізнесмен Назарів Брезіцький заявляв про бажання придбати готель «Власта». Березіцький є співвласником ресторанного комплексу у цьому готелі.

Схожі новини