Передплата 2024 «Добра кухня»

Масштабна ДТП біля Львова: 36 людей постраждало

  • 18.01.2023, 08:30
  • 1 258

Поблизу Львова вантажівка зіткнулась з маршрутним автобусом. Унаслідок ДТП 36 осіб постраждало

ДТП поблизу Львова
ДТП поблизу Львова

Увечері у вівторок, 17 січня, на трасі Київ — Чоп поблизу села Гамаліївка, що біля Львова, сталася масштабна аварія між рейсовим автобусом та фурою.

Як попередньо встановили правоохоронці, сталося зіткнення вантажного автомобіля «МАН» з маршрутним автобусом БАЗ, який від удару перекинувся на бік.

На момент зіткнення у маршрутці перебувало 38 пасажирів. До лікарень потрапили 36 постраждалих, серед яких троє дітей.

Зараз медики уточнюють діагнози, а правоохоронці - особисті дані потерпілих.

На місці ДТП працюють слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини. Правоохоронці встановлюють обставини, також вирішується питання правової кваліфікації події.

За інформацією від Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, медики швидкої оспіталізували 19 постраждалих, зокрема, одну дитину. Серед постраждалих є вагітна жінка. Ще одному травмованому надали першу медичну допомогу та залишили на місці.

У центрі екстреної медичної допомоги уточнили ZAXID.NET, що двох людей госпіталізували у дуже важкому стані, ще одну молоду дівчину — з ампутацією ока. Постраждалих доправили у львівську лікарню святого Пантелеймона (колишня лікарня швидкої допомоги, 10 постраждалих) та у лікарню святого Луки (колишня 8-ма лікарня, 8 постраждалих), дитину — в лікарню святого Миколая (міська дитяча лікарня).

Крім того, загалом до лікарень медоб'єднання потрапили 36 травмованих у цій ДТП. Ще 15 пасажирів маршрутки звернулися до лікарні святого Пантелеймона самостійно, а до лікарні святого Миколая потрапили загалом троє дітей. Більш детальну інформацію про важкість травм обіцяють повідомити згодом.

Схожі новини