Передплата 2024 ВЗ

Гороскоп з 23 по 29 січня 2023 року

  • 23.01.2023, 07:00
  • 2 321

Гороскоп на тиждень

ОВЕН.

Не найсприятливіший тиждень для Овнів. Відчу­ватимете неймовірну втому, тому і працювати­мете упівсили. До того ж доводиться виправляти по­милки минулого, завершувати старі справи замість того, щоб займатися тим, що вам справді цікаво. Піс­ля 26 числа проблем стане набагато менше. Відчуєте приплив енергії і зможете нарешті зітхнути спокійно.

ТЕЛЕЦЬ.

Тельці чудово почуваються — і це велика пере­вага, оскільки тиждень приготував для вас чи­мало випробувань. Проблеми підстерігають букваль­но на кожному кроці: і атмосфера в сім'ї напружена, і на роботі суцільні неприємності, і з фінансами не все гаразд. Головне — не панікувати: у вас зараз достат­ньо сил, енергії, творчих ідей, щоб знайти вихід із найзаплутаніших ситуацій. Після 26 січня зможете виріши­ти більшість проблем.

БЛИЗНЮКИ.

Близнюки не в кращій формі, та ще й сама доля не дозволяє розслабитися ні на хвилину. З 23 по 25 січня можете зіткнутися зі зрадою друзів, не­порядністю колег. У плані фінансів теж відчувається нестабільність, особливо якщо ви розраховували на матеріальну підтримку партнера. Неприємності не ві­чні: вже після 26 числа буде простіше вирішувати про­блеми, знаходити компроміси.

РАК.

Суперечливий тиждень. З одного боку, ви спо­внені енергії, ентузіазму і прагнете рухатися до мети. З іншого — на вашому шляху постійно виникають перепони, подолати які, звичайно, можна, але нелег­ко. З 23 по 25 січня вам можуть зробити підніжку ділові партнери. Або на службі відбудуться кардинальні змі­ни. Не виключено, що доведеться шукати нову роботу або навіть пробувати свої сили в абсолютно незнайо­мій сфері діяльності. Після 26 січня ймовірні фінансо­ві проблеми.

ЛЕВ.

Леви не в кращій формі. Підтримайте свій іму­нітет: хворіти зараз не маєте змоги. З 23 по 25 січня будьте обережні, особливо в поїздках: вели­ка ймовірність травм, аварій, серйозних конфліктів, у тому числі з законом. Уникайте ризикованих ситуацій, тримайтеся якомога далі від сумнівних знайомих, які вам обіцяють золоті гори.

ДІВА.

Діви зможуть проявити творчі здібності, нала­годити стосунки з дітьми та коханими. Правда, після 25 січня ймовірні серйозні розбіжності з партне­рами (як у бізнесі, так і в шлюбі). Не можна виключа­ти обмани, зради, розчарування. Не поспішайте з ви­сновками: час усе розставить на свої місця. Ситуація з грошима теж неоднозначна. З 28 по 29 січня відчуєте підтримку сильних і мудрих людей, та й самі навчитеся приймати правильні рішення.

ТЕРЕЗИ.

Терезам треба буде пройти безліч випробувань. Особливо нелегко буде у першій половині тиж­ня: ймовірні серйозні розбіжності з партнерами, аж до судових розглядів. Доведеться відмовитися від своїх планів, провести ревізію цінностей, переглянути пріо­ритети. Але ви впораєтеся. Після 25 числа не виключе­ні серйозні зміни в сім'ї, які здатні перевернути ваше життя. Що б не відбувалося, не впадайте у відчай: все на краще.

СКОРПІОН.

На Скорпіонів чекають незвичайні, майже міс­тичні зустрічі, які можуть кардинально змінити їхній світогляд або ж відкрити двері у підсвідомість. Це звільнить вас від тягаря, який багато років заважав ру­хатися вперед. З 25 по 27 січня є шанс знайти духовно­го наставника. Сприятливий тиждень для збільшення доходів. Правда, про життя на широку ногу наразі не мрійте: спочатку поверніть борги, оплатіть штрафи та інші рахунки.

СТРІЛЕЦЬ.

Стрільці активні, амбіційні і готові штурмувати кар'єрні сходинки. І у багатьох це вийде. Зумієте реалізувати найсміливіші і нестандартні проєк­ти, завоювати авторитет і пристойно заробити. Після 26 січня ймовірні короткі поїздки, відрядження. Саме далеко від дому з’явиться шанс завести корисні зна­йомства, знайти впливових покровителів, а також до­даткові джерела доходу.

КОЗЕРІГ.

Для Козерогів починається новий життєвий етап. Можна влаштуватися на перспективну роботу або почати свій бізнес. Однак не розрахо­вуйте, що все мине гладко: у першій половині тижня готуйтеся до випробувань. Тільки не сходьте з дис­танції: вам необхідно подолати цю смугу перешкод. Після 25 січня ретельно контролюйте витрати. За­раз можливі переїзди, зміни умов життя і склад ро­дини.

ВОДОЛІЙ.

Водолії відчують втому, що позначиться на пра­цездатності і настрої. Не піддавайтеся зневірі: скоро відчуєте підйом. З 25 по 27 січня можете роз­раховувати на прибуток від давніх проєктів, а також на допомогу і подарунки впливових людей. Водночас вам захочеться яскравих вражень, проте будьте обереж­ні: жага пригод обернеться для вас великими непри­ємностями.

РИБИ.

На Риб чекає цікавий, творчий і плідний пе­ріод. У першій половині тижня ймовірне ро­мантичне знайомство. Однак доля може звести вас із колишнім партнером, з яким ви пов’язані карміч­ними узами, і разом з цією людиною у ваше життя прийдуть нові неприємності. Крім того, не виключе­ні фінансові витрати. Але не варто переживати: після 26 січня зможете успішно впоратися з найскладні­шими завданнями.

Схожі новини