Передплата 2024 «Добра кухня»

Арестович звільняється з ОП

  • 17.01.2023, 11:15
  • 1 006

Олексій Арестович написав заяву про звільнення з посади позаштатного радника Офісу президента України

Він оприлюднив фото заяви у фейсбуці.

«Написав заяву про звільнення з посади. Хочу показати приклад цивілізованої поведінки: — принципова помилка, отже, у відставку», — зазначив Арестович.

Олексій Арестович вляпався у скандал, заявивши, що російська ракета влучила у житловий будинок унаслідок збиття силами ППО. Водночас прессекретар Повітряних сил Ігнат офіційно заявив, що росіяни випустили ракету по будинку. Така ж ракета влучила наприкінці червня по торговому центрі в Кременчуку.

Слова Арестовича негайно підхопили російські пропагандисти. Українців вразила заява радника: сотні користувачів обурені словами Арестовича. А його слова довелося спростовувати командувачу Повітряних Сил генерал-лейтенанту Миколі Олещуку.

Пізніше Арестович сказав, що почув версію про збиття ракети від знайомого — колишнього бійця сил ППО з Дніпра. Він підкреслив, що це була лише версія.

Однак, після цього Арестович видалив свій пост і написав, що «відкликає вибачення». Він сказав, що під час ефіру двічі сказав слова «судячи з усього» і «ще розбиратися і розбиратися».

16 січня стало відомо, що у Верховній Раді України збирають підписи, щоб звільнити Арестовича.

Схожі новини