Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Гороскоп з 16 по 22 січня 2023 року

  • 16.01.2023, 07:00
  • 1 876

Гороскоп на тиждень

ОВЕН.

Багатьом Овнам цього тижня усміхнеться уда­ча. Можливо, ви відчуєте приплив активності або опинитеся в центрі уваги. Це сприятливий час для того, щоб привернути увагу до своєї персони, а також завоювати симпатії аудиторії, якщо ваша діяльність належить до публічних професій.

ТЕЛЕЦЬ.

Тельці мають шанс отримати таємне заступни­цтво, підтримку, яка може допомогти в реаліза­ції професійної мети. Сприятливий тиждень для осіб, діяльність яких має стосунок до творчості. На вас че­кає поїздка, пов’язана як з відпочинком, так і з робо­тою. У домашніх і сімейних справах усе спокійно. Пері­од сприятливий для занять таємними науками.

БЛИЗНЮКИ.

Тиждень сприяє встановленню дружніх зв’язків, закордонних контактів. Удача буде на вашому боці, якщо уникатимете необдуманих рішень, аван­тюрних і нежиттєздатних проєктів. Ретельно фільтруй­те інформацію, що надходить, щоб не стати жертвою помилок або обману. Вільні Близнюки мають шанс на романтичне знайомство.

РАК.

Робота обіцяє бути вигідною. Для амбітних представників цього знака настає хороший час; на вас чекає досягнення у професійній діяльності, дех­то отримає підвищення. Раки зможуть розраховувати на таємне заступництво і підтримку старших за поса­дою. Для бізнесу тиждень не можна назвати сприят­ливим. Необдумані фінансові рішення призведуть до збитків.

ЛЕВ.

Не дуже сприятливий тиждень для людей зі слабким здоров’ям. Уразливі ендокринна і лім­фатична системи. Емоційний стан далекий від позити­ву. У цей час психологічні проблеми можуть вийти на перший план. Важливо звернути увагу на правильне харчування.

ДІВА.

Непоганий тиждень. Емоційний настрій в осно­вному позитивний. Але є схильність до необережності, підвищеної імпульсивності, що нерідко призводить до нещасних випадків, травм і раптових захворювань. Тому періодично необхідно знижувати темп життя і відпочивати в тихій спокійній обстановці. Корисні дихальна гімнастика, загартовувальні проце­дури.

ТЕРЕЗИ.

Тиждень неоднозначний, усе залежить від за­гартування організму, його стійкості до стресів. Важливе правильне харчування, ваш організм може відчувати потребу у вітамінах і мінеральних речовинах, наприклад, у кальції. Найбільш уразливі зуби, кістки, колінні суглоби, кровотворна система. Бажано уника­ти алкоголю і перевіряти продукти на свіжість.

СКОРПІОН.

Можете отримати прибуток завдяки допомо­зі друзів, а також власній інтуїції і творчому під­ходу до вирішення робочих завдань. Успіх можливий в юриспруденції, викладанні, організації подорожей, тех­нічних спеціальностях. У середині тижня можна вда­ло змінити роботу. На вихідних можуть добре заробити стилісти, перукарі, дизайнери.

СТРІЛЕЦЬ.

Будьте обережнішими при вкладенні коштів, придбанні дорогих речей і оформленні кре­дитів. Можуть бути помилки або навмисний обман. Ймовірні розбіжності з близькими через гроші. Фі­нансові клопоти можуть бути пов’язані з дорожні­ми пригодами. Це поїздки, що вимагають витрат. Краще уникати прийняття важливих рішень цього тижня.

КОЗЕРІГ.

На вашу фінансову сферу вплинуть інші люди. Важливе ваше вміння вести переговори, зна­ходити прихильників і знешкоджувати супротивників. Помилки і похибки можуть призвести до збитків. Осо­бливо обережними треба бути у середині тижня. Важ­ливо повернути борги, врегулювати розбіжності, що стосуються матеріальної сфери.

ВОДОЛІЙ.

Тиждень напруженої роботи. Це єдина можли­вість ліквідувати прогалини в бюджеті і розраху­ватися з боргами. Багато що залежить від професійної майстерності, але більше від старанності і послідов­ності в роботі.

РИБИ.

Ви налаштовані на розваги, вам набридли нуд­ні будні і хочеться свята. Але грошове питан­ня все ж актуальне, а тому доведеться добре поду­мати, як зберегти і примножити власні кошти і як їх правильно витратити. Не виключено, що чимала сума піде на речі, що вам не дуже потрібні, але вони грі­тимуть душу. Не варто щось купувати і продавати 18 січня.

Схожі новини