Передплата 2024 «Добрий господар»

На Закарпатті прикордонники викрили колегу-хабарника

  • 05.01.2023, 11:25
  • 3 470

Днями на отриманні хабаря затримали військовослужбовця одного з підрозділів Чопського прикордонного загону

Спільна міжвідомча група у складі представників відділу внутрішньої і власної безпеки по Чопському прикордонному загону, співробітників УСБУ в Закарпатській області та Територіального управління ДБР, за процесуального керівництва Закарпатської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону та сприяння керівництва прикордонного загону, задокументувала отримання військовослужбовцем другої частини неправомірної вигоди у сумі 3100 доларів.

За попередньою домовленістю, військовослужбовець мав посприяти у незаконному переправленні через українсько-словацький кордон трьох громадян України призовного віку та у переміщенні партії тютюнових виробів. До цього хабарник уже отримав 1550 доларів США.

Військовослужбовця затримали у порядку ст. 208 КПК України та помістили на гауптвахту. Учора йому оголосили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 368 КК України та ч. 2 ст. 332 КК України. Його відсторонили від виконання службових обов’язків.

Схожі новини