Передплата 2024 «Добра кухня»

Гороскоп з 9 по 15 січня 2023 року

  • 09.01.2023, 07:00
  • 2 924

Гороскоп на тиждень

ОВЕН.

Цього тижня Овнам слід контролювати емо­ції, не здійснювати імпульсивних вчинків, а та­кож бути уважними на дорогах: ймовірність ДТП. Вам випаде нагода зайняти престижнішу посаду або по­чати більше заробляти. На вихідних краще розслаби­тися і відпочити на природі. Плідний період — з 12 по 14 січня, коли можна підписувати договори, здійсню­вати важливі поїздки і зустрічі.

ТЕЛЕЦЬ.

Цього тижня Тельців захопить жага новизни і яскравих вражень. Січень для вас — найцікаві­ший і один із найперспективніших місяців року. Після 11 січня постарайтеся розкрити свої таланти — і доля вас щедро нагородить. Цього тижня є ймовірність зу­стріти свою любов і втілити у життя найзаповітніші мрії. Сприятливий час для подорожей, у тому числі весіль­них, вступу у шлюб, зачаття і народження дітей.

БЛИЗНЮКИ.

Близнюки на підйомі: приплив енергії, маса креативних ідей — і, як наслідок, хороші пер­спективи і в кар'єрі, і у стосунках з оточенням. Після 11 січня слід не тільки завершувати старі справи і підби­вати підсумки, а й активно рухатися назустріч новому життю. Після 12 січня і до кінця тижня ймовірні конфлік­ти. Намагайтеся якомога далі бути від лінії вогню і, зви­чайно ж, самі не провокуйте сварок.

РАК.

Цього тижня — нові знайомства, цікаві поїзд­ки, розширення світогляду, успіхи у навчанні та науці. Також з’явиться шанс піднятися кар'єрними сходами, завоювати авторитет у керівництва і колег. Важлива інформація сама йде до вас у руки — поста­райтеся мудро нею скористатися. Незважаючи на то­тальну зайнятість на роботі, знайдіть час для відпочин­ку і подбайте про здоров’я.

ЛЕВ.

Левам важко знайти спільну мову навіть з близькими людьми, тому краще звести спіл­кування до мінімуму. Зате вам усміхнеться фінансова удача: прибуткові проєкти і привабливі пропозиції бу­дуть з’являтися буквально з повітря. Тільки не підда­вайтеся спокусі порушити закон. Після 11 січня над­мірні амбіції можуть перекрити вам шлях до успіху. Не вступайте у суперечки і конфлікти, зосередьтеся на справах. Зараз не можна допустити ані найменшої по­милки.

ДІВА.

У січні Дівам не варто «крутити» романи: вони виявляться недовговічними. З 8 по 14 січня удача буде на вашому боці: є шанс збільшити доходи (але для цього доведеться багато працювати), домог­тися успіху в освіті і науковій діяльності. У другій поло­вині тижня тримайте емоції під контролем: ваша ім­пульсивність здатна призвести до конфліктів.

ТЕРЕЗИ.

Починаючи з 9 січня, Терезам слід сто разів по­думати, перш ніж погодитися на чергову прива­бливу пропозицію. Цього тижня доведеться вирішува­ти фінансові та майнові питання, завершувати давні справи або намагатися переводити їх на новий рівень. Наприкінці тижня у вашому оточенні ймовірні серйозні розбіжності, конфлікти, які можуть призвести до роз­риву стосунків.

СКОРПІОН.

Справи буксують, і, щоб зрушити їх з мертвої точки, доведеться докласти титанічних зусиль. До 14 січня можете розраховувати на підтримку дру­зів, колег, партнерів — як моральну, так і фінансову. Після 11 січня продумуйте кожен крок: будь-яка по­милка може обернутися розбіжностями з партнерами, а також призвести до фінансових втрат.

СТРІЛЕЦЬ.

Стрільцям доведеться завершувати справи, по­вертати борги, виконувати свої обіцянки. Не варто починати важливі проєкти і проводити відпові­дальні переговори. Зате ваші таланти можуть розкри­тися на 200%. З’явиться шанс поїхати у цікаву подо­рож чи ділову поїздку за кордон. Не надто довіряйте діловим партнерам. Заздрісників і конкурентів стане більше, отож конфлікти інтересів практично неминучі.

КОЗЕРІГ.

На початку тижня Козерогам не варто брати­ся за нові проєкти. Зате у другій половині тиж­ня, завдяки цілеспрямованості та наполегливості, до­сягнете високих результатів. За допомогою серйозних мислячих людей зможете отримати визнання, нагоро­ди за творчі або наукові проєкти. На вихідних приго­туйтеся до зустрічі з примарами минулого. Час залаго­дити старі конфлікти, завершити справи — одне слово, перегорнути ще одну сторінку.

ВОДОЛІЙ.

Цього тижня на Водоліїв чекають романтичні зу­стрічі, пригоди, які внесуть у ваше життя пози­тивні зміни. Ймовірні приємні новини від родичів, за­хоплюючі поїздки, а також відновлення давніх зв’язків. Січень, який внесе у ваше життя певні обмеження, вия­виться не найкращим періодом для волелюбних Водо­ліїв. На вихідних ймовірні конфлікти з родичами.

РИБИ.

З’являться цікаві пропозиції, які обіцяють солід­ний прибуток. Відмовлятися від них не варто, однак не сподівайтеся на швидкий результат. Сприят­ливий тиждень для вступу в шлюб, встановлення парт­нерських стосунків. Деякі представники знака пере­йдуть на більш оплачувану роботу. Намагайтеся бути вимогливішими і жорсткішими. В іншому випадку вам сядуть на голову.

Схожі новини