Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Гороскоп з 2 по 8 січня

  • 02.01.2023, 07:00
  • 960

Гороскоп на тиждень

ОВЕН.

Овни зможуть суттєво розширити можливості і перспективи, пов’язані з партнерством, співпрацею, діловими і особистими стосунками. Пробле­ма, однак, полягає у тому, що зараз ви схильні пово­дитися доволі різко і конфліктно. Не витрачайте сил на з’ясовування стосунків. Сприятливий тиждень для творчої та наукової діяльності, а також подорожей.

ТЕЛЕЦЬ.

Ретельно стежте за самопочуттям. Не виклю­чені алергічні реакції, хвороби, пов’язані зі ста­ном печінки або серцево-судинної системи. Якщо дав­но відкладали похід до лікаря, зараз вдалий час для того, щоб розібратися зі своїм здоров’ям. Якщо ви дуже втомилися, а маєте таку можливість відпочити, бажано спланувати відпустку хоча б на тиждень.

БЛИЗНЮКИ.

Увагу багатьох Близнюків буде зосереджено на темі особистих стосунків. Для вільних Близню­ків сприятливий тиждень для того, щоб закохатися. В одружених Близнюків у родині - гармонія і спокій. Не варто забувати про відпочинок. Тиждень насичений святами, але «святкувати» також треба в міру.

РАК.

Сприятливий тиждень для влаштування на ро­боту, боротьби за керівну посаду. Однак на­магайтеся уникати надмірних навантажень — можете зіткнутися з захворюваннями серця і хребта. Сприят­ливий тиждень для ремонтних робіт. У сімейних сто­сунках можливі негаразди. Не виключені конфлікти з родичами, у тому числі через нерухомість, а також протиріччя між роботою і домом.

ЛЕВ.

Сприятливий тиждень. Однак не варто пере­їдати — у вихідні вразлива печінка. Від травм треба берегти ноги. На вас чекає підвищення зарпла­ти або просування кар'єрними сходами. Приділіть ува­гу сім'ї, особливо дітям. Не варто забувати також про відпочинок.

ДІВА.

Життєва енергія у вас висока, але може ви­трачатися через всілякі пристрасті і нереа­лізовані бажання. Намагайтеся виконувати свої ба­жання без особливих надзусиль або відмовляйтеся від них, якщо вони шкідливі або нездійсненні. Іс­нує ризик травм, особливо уразливі ноги, коліна, зуби. Наприкінці тижня сприятливий час для відпо­чинку у спокійній обстановці, який зміцнить ваше здоров’я.

ТЕРЕЗИ.

Цього тижня зверніть увагу на роботу нирок. Слід уникати перевтоми і переохолодження. Ко­рисні спортивні заняття на свіжому повітрі, особливо на початку тижня, коли необхідно зняти нервове на­пруження. Цього тижня небажані серйозні хірургічні операції.

СКОРПІОН.

Тиждень вимагає підвищеної уваги до сво­го здоров’я. Від вашого фізичного стану за­раз залежать успіхи в інших сферах життя. Уразли­ві в цей час травна і серцево-судинна системи. Слід остерігатися виробничих травм, забитих місць, отру­єнь. Тому бажано більше відпочивати, особливо у вихідні.

СТРІЛЕЦЬ.

Цього тижня краще не перевантажувати серце­во-судинну і нервову системи, вразливий тон­кий кишечник. Більшість проблем зі здоров’ям можуть спричиняти надмірне занепокоєння і перевтому. Впо­рядкуйте свій спосіб життя, виключіть непотрібну суєту і даремні заняття. Неодруженим Стрільцям зірки про­рокують романтичне знайомство.

КОЗЕРІГ.

Не дуже вдалий період для фінансових справ; незважаючи на старанне прагнення до фінан­сового успіху, можливі перешкоди у професійній ді­яльності. Без проблем обійдеться лише в деяких сфе­рах, де інтуїція і сприйнятливість потрібні більше, ніж енергія. Наприклад, у літературній творчості та обра­зотворчому мистецтві, наукових дослідженнях. Попри завантаженість на роботі, не забувайте про здоров’я.

ВОДОЛІЙ.

Не дуже сприятливий тиждень для великих по­купок, особливо друга його половина. У першій половині тижня є можливість знайти підтримку серед друзів, вам можуть допомогти грошима або цінними порадами. Перший тиждень січня загрожує помилка­ми і втратами через обман.

РИБИ.

Будете налаштовані на успіх, кар'єру. Ваші та­ланти не залишаться непоміченими, зможете досягти визнання і популярності в будь-якій профе­сії. Але при цьому фінансові успіхи вас не особливо втішать. Ситуація з грошима може бути неоднознач­ною, ви можете багато заробити і багато витратити або втратити гроші через обман, власну неуважність.

Схожі новини