Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Гороскоп з 26 грудня 2022 року по 1 січня 2023 року

  • 26.12.2022, 07:00
  • 1 727

Гороскоп на тиждень

ОВЕН.

Сприятливий період для того, щоб почати щось нове. Але перед цим переконайтеся у тому, що маєте однодумців, які допоможуть у разі чого. Напри­кінці тижня ймовірні зустрічі з давніми друзями, до яких ви не будете готові. Вони змінять ваше життя.

ТЕЛЕЦЬ.

Розбіжності і небажання йти на поступки при­зведуть до конфліктів у вашій родині. Вам до­ведеться виступати миротворцем, інакше конфлікт виявиться затяжним. Не буде тішити фінансове стано­вище. Може «підвернутися» вдалий проєкт, і вам термі­ново знадобляться гроші.

БЛИЗНЮКИ.

У тих, хто хворий, настане полегшення. Хто за­груз у боргах — отримає велику суму грошей. А хто був нещасливий у коханні, знайде своє щастя. Це сприятливий тиждень, що принесе чудові новини. Не прогавте свого птаха щастя!

РАК.

Спробуйте знайти творчий підхід для вирі­шення завдань, які поставить перед вами ке­рівництво. Будьте готові до того, що на них дове­деться витратити чимало часу. Добре думайте і зважте всі «за» і «проти» під час підписання важливих документів.

ЛЕВ.

Цього тижня бійтеся незручних ситуацій, в яких можете опинитися. Спробуйте повеселитися разом з іншими, щоб скинути напругу. Непростий тиж­день для тих, хто працює з людьми. Настрій буде жах­ливий, тому ввічливістю ви вирізнятися не будете.

ДІВА.

Час вирішувати побутові питання. Саме зараз можна тиснути на чоловіка (дружину) і просити про ті послуги, від яких він (вона) раніше відмахували­ся. Тиждень сприятливий для зміни місця проживання, ремонту. Не пошкодуйте на це грошей. Трохи пізніше у вас з’явиться непоганий шанс заробити!

ТЕРЕЗИ.

Гроші будуть текти до вас рікою, але так само швидко будете їх витрачати. Не переживайте, що фінанси у вас довго не затримуються. Так треба. Оптимізм вас не покидатиме у цей період. Поділіться ним зі своєю сім'єю.

СКОРПІОН.

Тривоги і хвилювання можуть очікувати на вас через ситуацію, в яку потрапить ваша близька людина. Грудень для вас був непростим, тому поста­райтеся в останній його тиждень відпочити і набрати­ся сил. Та й кінець року «на носі» — тож варто підвести рису під власними досягненнями за цей рік.

СТРІЛЕЦЬ.

Активізуються ваші недоброзичливці. Про вас можуть поповзти неприємні чутки. Ігноруй­те усе. Старий рік забере усі неприємності. Закохані Стрільці забудуть про все на світі. На жаль, і про робо­ту теж. Будьте напоготові, інакше маєте всі шанси по­збутися хорошого місця.

КОЗЕРІГ.

Ризикуєте потрапити під вплив іншої людини. Просіть поради і приймайте допомогу тільки від близьких людей. Козерогам зі слабким серцем краще кілька днів провести в тиші і спокої. Особливо це сто­сується 27 і 28 грудня.

ВОДОЛІЙ.

У вас накопичилося безліч справ. Ви все від­кладали, а цього тижня настав час щось роби­ти. Щоб вони раптово не впали вам як сніг на голову, займіться ними зараз. Ви розвинете небувалу актив­ність. Скористайтеся цим і для вирішення виробничих питань.

РИБИ.

Не сидіть вдома! Відвідуйте заходи, ходіть у те­атри, не відмовляйтеся від зустрічей з друзями. Велика ймовірність зустріти супутника життя! Тиждень травмонебезпечний, тому будьте обережні і відмовте­ся від активних видів спорту.

Схожі новини