Передплата 2024 «Добрий господар»

путін з головою-членом: у Великій Британії створили статую (фото)

  • 16.12.2022, 17:54
  • 1 810

У селі Белл-Енд англійського графства Вустершир група місцевих жителів встановила статую президента росії володимира путіна золотого кольору з головою у вигляді пеніса

Фото з мережі
Фото з мережі

Статую встановили знак протесту проти повномасштабного російського вторгнення в Україну.

Як повідомляє The Independent, мешканцям села та перехожим роздавали яйця, які можна було кинути в статую.

Також путіну дали звання Bellend of the Year, де слово Bellend обігрує назву села і є співзвучним із англійським перекладом виразу «головка члена».

«Мені потрібно було нагородити когось нагородою „Bellend of the Year“, і я подумав, що є одна людина, яка цього року всюди вважається bellend — і це владімір путін. Статую можна було закидати яйцями, і люди охоче і з задоволенням це робили», — розповів організатор акції, що побажав лишитись невідомим.

За задумом авторів, планується продавати мініатюрні копії статуї путіна з головою-членом, щоб зібрати кошти для благодійного фонду на підтримку українських біженців.

«За рік я бачив руйнування, які сталися в Україні, і як багато людей були змушені покинути свої домівки в результаті війни. Тому я подумав: «Я справді хочу допомогти, я хочу зробити свій внесок і я хочу спробувати зібрати трохи грошей, щоб допомогти цим людям», — зазначив організатор.

Схожі новини