Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Кредобанк відновив роботу відділення в Херсоні

  • 16.12.2022, 12:00
  • 643

Сьогодні, 15 грудня, Кредобанк відновив роботу відділення у звільненому Херсоні, яке призупиняло свою роботу в період російської окупації. Банк також передав Херсонській обласній військовій адміністрації обладнання, необхідне для надання адміністративних послуг на деокупованих територіях Херсонщини.

Відділення у Херсоні працюватиме з 9-ої до 16-ої години з понеділка по п’ятницю та надаватиме стандартний спектр банківських послуг. Для роботи відділення забезпечене альтернативними джерелами електропостачання та зв’язку, зокрема, комплексом Starlink.

«Ми раді повернутися до роботи в Херсоні, яке завжди було важливим для банку містом. Усі безпекові та підготовчі моменти було вирішено настільки швидко, наскільки це можливо в поточних умовах. Від сьогодні ми надаємо херсонцям банківські послуги незалежно від ситуації з електрикою та зв’язком — відділення обладнане всім необхідним для автономної роботи. Ми віримо в нашу Перемогу та наближаємо її, забезпечуючи доступ до банківських послуг там, де вони найбільше потрібні», — говорить виконавчий директор напрямку управління мережею АТ «Кредобанк» Оксана Стецьків.

У грудні 2022 року Кредобанк на прохання Херсонської обласної військової адміністрації надав ноутбуки, стаціонарні комп’ютери, оргтехніку та інше обладнання для облаштування автоматизованих робочих місць Центрів надання адміністративних послуг Херсонської області.

Довідка:

Кредобанк заснований у Львові у 1990 році, віднесений Національним банком України до системно важливих банків України та входить до фінансової групи PKO Bank Polski — найбільшої фінансової інституції Польщі та однієї з найбільших фінансових груп Центрально-Східної Європи. Домінуючий підрозділ групи — найбільший банк Польщі PKO Bank Polski зі 100-літньою історією, один з найстійкіших банків Європи за результатами стрес-тестів Європейської адміністрації банківського нагляду (липень 2021 р.).

Кредобанк пропонує повний спектр послуг для роздрібних клієнтів, підприємств малого, середнього та великого бізнесу України. Банк активно кредитує роздрібних клієнтів та малий і середній бізнес, пропонуючи низку спеціальних програм із мінімальними відсотками. Банк має кредитний рейтинг за національною шкалою на найвищому рівні uaAAA зі стабільним прогнозом та короткостроковий кредитний рейтинг банку на найвищому рівні uaK1 від агентств «Стандарт-Рейтинг» та «Експерт-Рейтинг».

Пресслужба АТ «Кредобанк»

Схожі новини