Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Гороскоп з 19 по 25 грудня

  • 19.12.2022, 07:00
  • 996

Гороскоп на тиждень

ОВЕН.

Сприятливий час для обмірковування своїх та­ємних планів. З середи ініціативу в справах бе­ріть у свої руки. Акуратніше поводьтеся з грошима, не допускайте марнотратства. У неділю більше спілкуй­теся, зустрічайтеся зі знайомими, виїжджайте за міс­то. Сприятливі дні: 19 грудня. Несприятливі дні: 23 грудня.

ТЕЛЕЦЬ.

Залишіть у минулому ілюзії і старі уявлення про життя. Але водночас не піддавайтеся тузі, що може вас засмутити. Друзі вам допоможуть подола­ти нудьгу. Обов’язково займіться своєю зовнішністю. Не виключено, що до вас надійдуть цікаві ділові пропо­зиції. Сприятливі дні: 19 грудня. Несприятливі дні: 22 грудня.

БЛИЗНЮКИ.

Можлива непроста ситуація на роботі. Не кон­фліктуйте з начальством. Будьте старанні і пунктуальні. Наприкінці тижня несприятливий час для великих покупок. Тиждень добре було б присвятити читанню професійної літератури. Сприятливі дні: 20 грудня. Несприятливі дні: 19, 22 грудня.

РАК.

Інтуїція підкаже вам спосіб зміцнити свій авто­ритет. У середу-четвер намагайтеся уникати конфліктів на роботі. Наприкінці тижня можете розра­ховувати на повернення безнадійних боргів. Сприят­ливий час для дружніх посиденьок. Сприятливі дні: 19, 22 грудня. Несприятливі дні: 20 грудня.

ЛЕВ.

Вам так бракує активності і наполегливості. Тільки так ви впораєтеся з тією хвилею плута­нини, яка вас накриє. Будьте готові до сміливих дій і навіть до певного ризику. Добре спланувати подо­рож, або хоча б вибратися за місто. Сприятливі дні: 23 грудня. Несприятливі дні: 21, 22 грудня.

ДІВА.

Гасло понеділка: мовчання — золото. Лояль­но ставтеся до вчинків партнера по шлюбу. У середині тижня не давайте волю почуттям. Перш ніж зайнятися будь-якою справою, задумайтеся про на­слідки цього. Сприятливі дні: 21 і 23 грудня. Неспри­ятливі дні: 19 грудня.

ТЕРЕЗИ.

Якщо на роботі вас переслідують плітки та ін­триги, проаналізуйте ситуацію. Можливо, не з усіма співробітниками потрібно бути відвер­тими. У середині тижня не найкращий час для уса­мітнення. Тільки в товаристві ви зможете проявити себе. Сприятливі дні: 19 грудня. Несприятливі дні: 21 грудня.

СКОРПІОН.

Зверніть увагу на те, як і чим живуть ваші діти. У середині тижня, працюючи не покладаючи рук, відчуєте свою значущість і незамінність. У спіл­куванні з коханою людиною пам’ятайте, що головне у ваших стосунках не фінансовий бік, а почут­тя. Сприятливі дні: 19 грудня. Несприятливі дні: 23 грудня.

СТРІЛЕЦЬ.

Відмовтеся від суєтності зовнішнього світу і по­риньте вдома у мрії. У неділю більше часу при­святіть спілкуванню з коханою людиною. Постарайте­ся захистити свою сім'ю від нетактовного втручання сторонніх. Сприятливі дні: 23 грудня. Несприятливі дні: 19 грудня.

КОЗЕРІГ.

Щоб розібратися у власних сумнівах, не обов’язково бігти до друзів на скаргу чи за по­радою. Викладіть переживання на папері. Наприкін­ці тижня ваші творчі починання можуть принести не тільки моральне задоволення, а й матеріальний до­хід. Сприятливі дні: 22, 23 грудня. Несприятливі дні: 20 грудня.

ВОДОЛІЙ.

Від ідей і задумів переходьте до їх практично­го здійснення. Наприкінці тижня займіться об­лаштуванням свого житла. Багато зусиль доведеться докласти для вирішення побутових проблем. У вихідні вас чекають зустрічі з коханою людиною. Сприятливі дні: 23 грудня. Несприятливі дні: 19, 22 грудня.

РИБИ.

Намагайтеся якомога менше привертати до себе уваги. Зараз для вас вкрай важливою є спокійна і гармонійна обстановка. У середині тижня відвідайте басейн або фітнес-клуб. У кінці тижня непо­гано було б застосувати на практиці свої знання у галу­зі економіки і фінансів. Сприятливі дні: 21, 23 жовтня. Несприятливі дні: 22 жовтня.

Схожі новини