Передплата 2024 «Добрий господар»

У Скадовську підірвався автомобіль колаборанта Булюка

  • 13.12.2022, 08:30
  • 716

Вчора, 12 грудня, у тимчасово окупованому Скадовську вибухнув автомобіль колаборанта, колишнього депутата Херсонської обласної ради Віталія Булюка

Віталій Булюк
Віталій Булюк

Про це повідомляє Скадовська міська рада.

«О 12:30 автомобіль колаборанта вибухнув біля приватного будинку Віталія Булюка на вулиці Маріїнській. Віталій Булюк з пораненнями доставлений до однієї з лікарень Сімферополя. Водій автомобіля загинув на місці. Ним виявився чоловік колаборантки Людмили Козлової», — йдеться в повідомленні.

За даними законної місцевої влади Скадовська, після події кілька кварталів навколо будинку та центр міста були оточені. Окупанти проводять обшуки та перевірки документів.

Місто закрили на в'їзд та на виїзд. На під'їздах до міста заблоковано весь транспорт: шкільні автобуси, таксі, приватні автомобілі.

Так званий «міністр охорони здоров’я» окупованої частини Херсонської області Вадим Ільмієв підтвердив поранення і госпіталізацію Віталія Булюка, якого окупанти називають «першим віце-губернатором Херсонської області», що «курує питання економіки, фінансово-бюджетної політики, сільського господарства, доходів і зборів».

«Булюк дійсно постраждав. Його стан середньої тяжкості, стабільний. Водій автомобіля загинув на місці. За моїми даними, спрацювала міна спрямованої дії, автомобіль згорів», — зазначив Ільмієв.

Довідка

Віталій Булюк — колишній комуніст, член партії «Наш край», близький друг зрадника від «Батьківщини» Володимира Сальдо.

Схожі новини