Передплата 2024 ВЗ

«Не втрачаю надії, що Деркачем займеться СБУ»

  • 08.12.2022, 16:18
  • 689

Народна депутатка зазначила, що він все ще є народним депутатом, він все ще тримає всі ниточки, якими керується «Енергоатом»

Народна депутатка Соломія Бобровська зазначила, що не втрачає надії, що Деркачем нарешті серйозно займеться Служба безпеки України.

«З 2020 року Деркач перебуває під санкціями США. А тепер — отримав звинувачення у шахрайстві, за якими йому загрожує до 30 років позбавлення волі. І нині виглядає так, що шансів сісти у США у нього більше, ніж шансів сісти в Україні», — написала Бобровська.

Народна депутатка зазначила, що він все ще є народним депутатом, він все ще тримає всі ниточки, якими керується «Енергоатом».

"Попри те, що з 2020 року Штати відкрито назвали його російським агентом, він все ще є народним депутатом, він все ще тримає всі ниточки, якими керується «Енергоатом», його справа в СБУ все ще не зсунулась далі підозри, а його рпцшна каплиця продовжує діяти у Верховній Раді навіть після крутого розвороту вищого керівництва у питанні церкви", — зазначила Бобровська.

«А взагалі, не втрачаю надії, що Деркачем нарешті серйозно займеться Служба безпеки України», — наголосила народна депутатка.

Схожі новини