Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Будуть проблеми лише на Одещині: Данілов про обстріли

  • 06.12.2022, 11:30
  • 760

Через вчорашні російські ракетні удари по об'єктах енергетики України можливі проблеми у забезпеченні електроенергією Одеської області, у решті областей великих проблем не повинно виникнути

Секретар РНБО Олексій Данілов. Фото із мережі
Секретар РНБО Олексій Данілов. Фото із мережі

Про це повідомив секретар РНБО Олексій Данілов.

«Ворог не змінює в цьому випадку свою тактику. Він хоче нас заморозити… І в них нічого не вийде.

Я впевнений, що наші фахівці скоро полагодять те, що наразі знищено під час саме цих обстрілів. Будуть невеликі проблеми щодо Одеської області. По решті території ми не бачимо великих проблем. До цього наші фахівці готові.

Більше того, ми вже розуміємо, в який спосіб нам діяти, коли ми розуміємо, що найближчим часом буде атака. Це вже наше ноу-хау, наших енергетиків, які спільно зі службами відпрацьовують ці питання", — пояснив Данілов.

Секретар РНБО також додав, що сили ППО збивають усе більше ворожих ракет, що свідчить фаховість українських захисників і про внесок партнерів, які допомагають Україні сучасними засобами боротьби.

Він зазначив, що ракет в рф більше не стає.

«Ми розраховували 4−5 потужних атак, ми не казали 2−3. Потужна атака — ми вважаємо, по 100−110 ракет, як було до цього, якщо ворог не отримує з тих країн, з якими він зараз має перемовини, додаткових ракет для цих обстрілів. Щодо ракет, то у ворога їх більше не стає. І з 24 лютого він постійно зменшує цей обсяг», — додав він.

Схожі новини