Передплата 2024 ВЗ

Стінг закликає світ допомогти Україні пережити зиму (оновлено)

  • 03.12.2022, 20:15
  • 857

Британський музикант Стінг закликав світову спільноту фінансово допомогти Україні пережити зиму

Стінг закликає світ допомагати Україні. Фото із мережі
Стінг закликає світ допомагати Україні. Фото із мережі

Легендарний британський співак і композитор Стінг закликав світ допомогти українцям у боротьбі з російською агресією. Артист наголосив, що через російське вторгнення мільйони українців залишаються без тепла, води і світла та попросив підтримати збір американської некомерційної організації Renew Democracy Initiative.

«Зима прийшла в Англію, але також вона почалася і в Україні, де російські війська продовжують атакувати енергетичні об'єкти. Це робить життя українських сімей нестерпним і важким. Доля мільйонів людей там зараз висить на волосині і залежить від вашої допомоги. Збереження тепла взимку стане найважливішою битвою в цій війні. Кожен ваш долар має значення. Цього року подаруйте тепло для українців», — сказав артист у відеозверненні до підписників в Instagram.

«Подарувати тепло» можна завдяки збору на сайті Renew Democracy Initiative. Усі охочі можуть зробити донат та профінансувати українське виробництво спальних мішків, готової їжі MRE (meal-ready-to-eat) та мобільні водоочисні установки. Організація вже виділила понад 4 млн доларів на забезпечення тепла, чистої води та гарячої їжі для постраждалих від російської агресії українців.

«RDI пишається і радіє партнерству зі Стінгом, щоб підтримати український народ перед обличчям жахливих нападів росії. Україна бореться від імені всього вільного світу, і щонайменше, що ми можемо зробити, це переконатися, що вони мають поставки, необхідні для того, щоб пережити зиму», — зазначив виконавчий директор Renew Democracy Initiative Уріель Епштейн.

Renew Democracy Initiative — американська некомерційна організація, яка просуває та захищає ліберальну демократію в США та в усьому світі. Від першого дня повномасштабного вторгнення RDI допомагає Україні на гуманітарному та інформаційному фронтах. За 9 місяців війни організація відбудували понад 50 модульних будинків у Мукачево, профінансувала виготовлення 4400 бронежилетів 1 класу для служб екстреного реагування (медиків, пожежників тощо) та виділила понад 7 млн доларів на підтримку України.

Схожі новини