Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Гороскоп з 5 по 11 грудня

  • 05.12.2022, 08:00
  • 855

Гороскоп на тиждень

ОВЕН.

Непроста ситуація може скластися на роботі, де у вас з’явиться недоброзичливець. Дайте йому зрозуміти, що не дозволите себе ображати, а на всі його шпильки реагуйте спокійно. Скоро він (вона) сам відійде в сторону. А вашій працездатності будуть за­здрити всі навколо.

ТЕЛЕЦЬ.

Нелегкі дні очікують на Тельців найближчим ча­сом. Можуть виникнути непорозуміння в сім'ї, незрозумілі образи. Саме час для того, щоб скориста­тися своєю мудрістю — іноді промовчати, у чомусь по­ступитися. Забути про проблеми допоможе вечір, про­ведений з друзями. Вони зможуть дати добру пораду.

БЛИЗНЮКИ.

Близнюки цього тижня зможуть реалізувати себе і в сімейних справах, і в кар'єрі, а головне — розкрити свої здібності. У п’ятницю та суботу нама­гайтеся уникати конфліктів — вони можуть мати дале­косяжні наслідки. Приділяйте якомога більше уваги своїй родині.

РАК.

Цього тижня будете намагатися потрапити у гущу подій і бути у всьому першими. Однак не переборщіть з натиском — є ризик припуститися по­милки. Не «бийте себе у груди» і не доводьте, що ви тут найголовніша особа. Обережніше ставтеся до їжі: жодних фастфудів. Тільки домашня кухня!

ЛЕВ.

Найбільше цього тижня вас турбуватимуть діти. У кожній із сфер їхнього життя можуть виникнути проблеми, тому не розслабляйтеся. Зайвий раз поці­кавтеся, як справи, запропонуйте свою пораду чи допо­могу. Чимало справ чекає на вас і на дачі. Постарайтеся у найближчі вихідні зробити хоча б частину з них.

ДІВА.

Цей період захочеться провести на самоті, да­леко від друзів і знайомих. У стосунках з дітьми уникайте моралізаторства. Кращими помічниками у вирішенні будь-яких питань, пов’язаних з молодшим поколінням, будуть турбота, ласка і увага.

ТЕРЕЗИ.

Тиждень спокійний, як у професійному сенсі, так і у домашніх справах. Влаштуйте суботник вдо­ма: викиньте все зайве, проведіть генеральне приби­рання у помешканні. Ваші рідні захочуть вам допомог­ти. Але не забувайте, що все треба робити в міру. Не перепрацьовуйте!

СКОРПІОН.

Справи складатимуться з кожним днем все кра­ще і краще. В оточення ваш успіх стане предме­том для обговорення: ви можете відчути заздрість з їх­нього боку. Своїми планами і намірами на найближчий час ні з ким не діліться. Приділіть увагу дітям. Бажано вибратися на відпочинок — ви його заслужили. Плануй­те поїздку у гори, щоб відпочити усім разом.

СТРІЛЕЦЬ.

Домашнім справам будуть присвячені всі ваші вихідні і вечори будніх днів протягом усього тижня. Зате встигнете завершити чимало справ, до яких раніше не доходили руки. Не забувайте і про від­починок. Можна запропонувати родині спільну вече­рю. Головне, щоб були разом.

КОЗЕРІГ.

Творчий настрій супроводжуватиме вас у всіх починаннях. Друзі і рідні оцінять ваш креатив­ний підхід до вирішення завдань. Можуть виникнути проблеми у стосунках з вашою половинкою. Дайте їй трохи часу для відпочинку. Вихідні присвятіть зустрі­чам з друзями. За цей непростий рік ваш організм ви­снажився.

ВОДОЛІЙ.

У стосунках з колегами можуть виникнути неве­ликі труднощі. Намагайтеся не посвячувати їх у свої таємниці, щоб уникнути пліток у майбутньому. Якщо на цей тиждень у вас була запланована поїздка, її краще відкласти на деякий час.

РИБИ.

Не переживайте цього тижня через пробле­ми, які можуть виникнути на роботі. Навіть якщо самі з ними не впораєтеся, на допомогу прийдуть чуй­ні колеги. У сімейному житті все буде гладко, от тільки батьки нагадають про те, що останнім часом ви приді­ляли їм занадто мало часу і уваги.

Схожі новини