Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Гороскоп з 28 листопада по 4 грудня​​​​​​​

  • 28.11.2022, 07:00
  • 1 037

Гороскоп на тиждень

ОВЕН.

У вашому житті почнеться біла смуга. Познайо­митеся з надзвичайно цікавими людьми, можли­во, отримаєте довгоочікуване підвищення на роботі. Го­ловне, не підганяйте події! Намагайтеся бути м’якшими у спілкуванні з дітьми. Вони переживають непростий період, і їм потрібна ваша участь, а не критика.

ТЕЛЕЦЬ.

Завжди теплі стосунки з колегами в найближ­чі два дні можуть зіпсуватися. Перший крок до примирення повинні зробити ви. Будьте обережні у фі­нансових операціях. Зараз не рекомендується здій­снювати операції купівлі-продажу. Взагалі, гроші на­разі краще накопичувати, а не витрачати.

БЛИЗНЮКИ.

Перед близькими людьми постанете у зовсім новому світлі. Вас важко буде впізнати — завжди теплу і привітну особу. Надлишок агресії компенсуйте активним відпочинком. Початок тижня може ознаме­нуватися приємною зустріччю з друзями, з якими ви давно не бачилися.

РАК.

Вам доведеться швидко приймати рішення. Часу на роздуми не буде. Прислухайтеся до свого серця. Вільним Ракам бажано терміново онови­ти гардероб. Десь поблизу ходить ваша доля, і ви по­винні виглядати неперевершено.

ЛЕВ.

Поринете у своє особисте життя. Не будете по­мічати нічого навколо, забудете про друзів, від­сунете на другий план робочі завдання. Гарний настрій спонукає вас на нові ідеї. Можливо, ви, нарешті, дозрі­єте для того, щоб зробити хобі справою всього життя.

ДІВА.

Якщо раніше начальство у вас не вірило, то зараз у боса є шанс змінити свою думку. Ви будете на висоті! Навіть самі здивуєтеся зі своєї працездатності і розуму! Зате друзі вас можуть кри­тикувати. Не треба злитися на них, пропустіть усе повз вуха.

ТЕРЕЗИ.

На вас чекає невеликий перепочинок після три­валої і наполегливої роботи. Пристрасті в осо­бистому житті і на роботі стихнуть, а ви зможете гар­но відпочити. На вівторок і четвер призначайте важливі зустрічі, співбесіди, наради. Є шанс, що у вас усе ви­йде.

СКОРПІОН.

У вашому житті все буде настільки добре, що ви захочете розповісти про це всьому світу. Однак не треба ділитися подробицями з усіма. Цей тиждень бажано провести тільки з близькими людь­ми. Від спілкування з ними ви зарядитесь позитив­ною енергією.

СТРІЛЕЦЬ.

Протягом найближчих двох днів вам слід бути напоготові, адже в будь-який момент можете потрапити в незручну ситуацію. Особливо небезпеч­ним виявиться 29 листопада. На початку грудня наста­не сприятливий період, який обіцяє вам багато приєм­них і, що важливо, корисних знайомств.

КОЗЕРІГ.

Жага пригод змусить вас щось змінити у своє­му житті. Може, ви підете у відпустку, а може, зміните місце проживання. У вас буде спокуса сісти на дієту. Не робіть цього! Зайву вагу скинути буде склад­но. І нашкодите здоров’ю.

ВОДОЛІЙ.

Вам важливо прислухатися до власного тіла. За появи будь-яких симптомів або тривожних дзві­ночків звертайтеся до лікаря. У вашому оточенні мо­жуть з’явитися люди, які шукають вигоду і ставляться до вас нещиро. Намагайтеся уважно придивлятися до всіх нових знайомих.

РИБИ.

Одружених Риб доля буде випробовувати на міцність. У стосунках з коханою людиною може настати криза. Важлива дата — 28 листопада. Цього дня все вирішиться. Але не поспішайте рубати з плеча. Пам’ятайте, що наступного дня вранці усе може зміни­тися на краще.

Схожі новини