Передплата 2024 «Добрий господар»

Індонезія: внаслідок землетрусу загинуло понад 269 людей

  • 22.11.2022, 20:15
  • 837

У місті Сіанджур на Західній Яві в Індонезії стався землетрус. Загинуло вже щонайменше 268 людей, десятки дістали поранення

Фото: Sky News
Фото: Sky News

Про це пише Sky News.

За даними Національного метеорологічного, геофізичного та кліматологічного агентства, землетрус стався 21 листопада о 13:21 за місцевим часом (08:21 за Києвом).

Відомо, що загрози цунамі немає. Підземні поштовхи хитали багатоповерхові будинки в столиці країни Джакарті, що змусило жителів і працівників офісів вибігати в паніці.

Місцева влада повідомляє, що багато людей загинули через те, що їхні будинки не витримали землетрусу. Також зазначають, що жертв могло бути набагато більше, якби землетрус стався вночі. Оскільки багатьох людей не було вдома.

Спершу повідомлялося про щонайменше 162 загиблих. Пізніше, 22 листопада офіційні представники індонезійської влади заявили, що число жертв зросло до 252. Втім, уже через кілька годин повідомили, що в результаті землетрусу загинули щонайменше 268 людей. Наразі вдалося ідентифікувати 122 тіла. Відомо, що серед загиблих є багато дітей, яких знайшли під завалами школи.

Схожі новини