Передплата 2024 «Добра кухня»

Ворог продовжує спроби наступу на Бахмутському та Авдіївському напрямках, — Генштаб ЗСУ

  • 22.11.2022, 19:00
  • 601

За добу противник здійснив близько 15 обстрілів з РСЗВ по позиціях наших військ та населених пунктах

На Бахмутському та Авдіївському напрямках ворог веде наступальні дії. З танків і артилерії обстрілюють Бахмутське, Бахмут, Кліщіївку, Зеленопілля, Авдіївку, Водяне, Первомайське, Невельське.

На Криворізькому та Херсонському напрямках противник веде позиційну оборону, удосконалює фортифікаційне обладнання та логістичне забезпечення передових підрозділів.

У Єнакієвому (Донеччина) триває підготовка примусово мобілізованих з території тимчасово окупованого регіону до лав російських окупаційних військ. Так званих інструкторів розміщують у приміщенні місцевого політехнічного технікуму, де навчаються студенти.

У тимчасово окуповане Дебальцеве (Донеччина) перемістили окремі підрозділи з території чеченської республіки та зі складу приватної військової компанії «вагнер».

Окремі підрозділи перегруповуються в районі Молочанська (Запоріжжя). За наявною інформацією, вивільнено окремі позиції та знято окремі блокпости.

Авіація ЗСУ протягом поточної доби завдала 2 удари по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

Схожі новини