Передплата 2024 «Добра кухня»

Радіо FM Галичина дякує колегам за віддану роботу на інформаційному фронті

  • 16.11.2022, 09:58
  • 836

З нагоди професійного свята радіостанція готує спеціальний ефір з досвідченими медійниками та лідерами думок

16 листопада в Україні традиційно відзначають День працівників радіо, телебачення та зв’язку. Цього року професіонали медіасфери згуртувалися на інформаційному фронті у боротьбі проти російської пропаганди. З нагоди урочистої дати радіостанція FM Галичина готує особливий ефір.

«Радіо FM Галичина дякує колегам за віддану роботу та єдність у формуванні безпечного та правдивого інформаційного поля для українців. У День працівників радіо, телебачення та зв’язку ми запрошуємо до ефіру представників культурного фронту, лідерів думок, колег з досвідом роботи у регіональних та всеукраїнських ЗМІ. Пропонуємо їм, на знак взаємної підтримки, провести спільний святковий ефір разом з ведучими радіостанції, попрацювати у вже знаних на Заході України радіошоу „Легкі на підйом“, „Добрий день EVERYBODY!“, „Без зупинки“, „Доброго вечора! Ми з України“.», — розповіла програмна директорка FM Галичина Юла Бєльська.

Серед запрошених гостей: Олександр Куровський, Юрій Рихлик, ХАС, Оля Гриневич, Сергій Руденко, Оля Цибульська.

Також у своє професійне свято Файне радіо готує для слухачів подарунки, зокрема, вікенд для родини у Трускавці; а колеги з львівських радіостанцій отримають смачні презенти з повагою та найщирішими вітаннями з нагоди професійного свята.

Разом до перемоги — правдою, вірою та діями.