Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Гороскоп з 21 по 27 листопада

  • 21.11.2022, 07:00
  • 801

Гороскоп на тиждень

ОВЕН.

У цей період не варто залишатися на само­ті, інакше у голову будуть лізти невеселі думки. Проводьте час з друзями, колегами і сім'єю. Будьте обережні у всьому, що стосується фінансів. Якщо вам запропонують вигідний кредит або участь в акції, пе­реборіть себе і не погоджуйтеся!

ТЕЛЕЦЬ.

Як ви будете ставитися до оточення, тією ж мо­нетою і воно платитиме вам. На роботі нама­гайтеся не гарячкувати і не вступати в конфлікти. Не показуйте себе з непривабливого боку. До речі, варто звернути увагу на свій зовнішній вигляд.

БЛИЗНЮКИ.

Лінь всерйоз опанує вами, не даючи за­йматися поточними справами і вирішен­ням важливих питань. Зверніть увагу на стан сво­го здоров’я. Ймовірно, організм дає вам зрозуміти, що з ним не все гаразд. Зараз бажано відпочити бо­дай кілька днів. Організм виснажився і потребує відпочинку.

РАК.

Вас незаслужено ображали або не цінували ра­ніше? Тепер все буде інакше. Знаковим днем стане 24 листопада. Можете призначати важливі зу­стрічі. Самотнім Ракам слід звернути увагу на оточен­ня: у вас закохані, але ви цього не помічаєте.

ЛЕВ.

Приділіть більше уваги дому та сім'ї, тому що близьким вас зараз дуже не вистачає. Вирішен­ня виробничих питань наразі можна відкласти. Якщо маєте таку можливість, якомога більше вечорами від­почивайте у колі сім'ї.

ДІВА.

Період сприятливий для лікування та прове­дення медичних процедур. Роздивіться на­вколо — у вашому оточенні з’явилася людина, не байдужа до вас. Якщо ви не плануєте нічого зміню­вати в особистому плані, цей зв’язок краще знищити у зародку.

ТЕРЕЗИ.

Настав тиждень генерального прибирання. По­збирайте і викиньте непотріб не лише з дому, а й і зі своєї голови! Сміливо розривайте стосунки, які не приносять радості, і йдіть з роботи, яка не прино­сить заробітку. Після радикальних змін ваше життя по­ліпшиться.

СКОРПІОН.

Проблем у вас вистачатиме, але ви зможете з ними впоратися власними силами. А ось ваша друга половинка навряд чи обійдеться без вашої допо­моги. З 24 листопада бажано почати займатися спор­том. Особливо це актуально для тих, хто хоче схудну­ти.

СТРІЛЕЦЬ.

Не бажано займатися серйозними питаннями цього тижня. Він призначений для тиші, спо­кою і відпочинку. Навіть якщо буде щось термінове, намагайтеся витрачати якомога менше сил. Може з’явитися напруга у стосунках з родичами. На поступ­ки краще не йти, тримайтеся своєї позиції!

КОЗЕРІГ.

Сприятливий тиждень для будь-яких починань — планування придбання нерухомості, початку ремонту або зародження нових стосунків. Козерогам, які ще не знайшли своє кохання, варто приступити, на­решті, до активного пошуку. Спробуйте зареєструва­тися на сайті знайомств! Можливо, там на вас чекає людина, про яку ви мріяли.

ВОДОЛІЙ.

Негативні думки, які роїтимуться у вашій голо­ві, цього тижня трансформуються у реальність. Тому уважно стежте за власними думками! Не зали­шайте без уваги дітей. Знайдіть час для спілкування з ними.

РИБИ.

Цього тижня вам надійде приваблива пропо­зиція, що стосуватиметься роботи. Перш ніж її приймати, зважте всі за і проти, — там будуть підводні камені! Намагайтеся якомога більше відпочивати і не перенапружуватися. Також уникайте стресів.

Схожі новини