Передплата 2024 ВЗ

На Буковині прикордонники затримали п’ятьох порушників кордону

  • 12.11.2022, 16:50
  • 584

Минулої доби прикордонники Чернівецького загону затримали 5-х порушників кордону, якінамагалися незаконно потрапити до Молдови та Румунії

Цієї ночі оперативні співробітники Чернівецького загону спільно з прикордонним нарядом відділу прикордонної служби «Кельменці» затримали 3-х чоловіків призовного віку, мешканців Рівненської та Кіровоградської областей, які намагалися незаконним способом потрапити до Молдови.

Автомобіль марки «Форд», яким пересувались правопорушники, було зупинено для перевірки на одному з контрольних постів Дністровського району Чернівецької області. Чоловіків було затримано, адже особи не змогли пояснити мету свого перебування у контрольованому прикордонному районі. Наразі охоронці кордону з’ясовують обставини щодо причетності водія автівки до організації незаконного переправлення «ухилянтів» через державний кордон.

Ще двох чоловіків призовного віку виявив прикордонний наряд відділення «Біла Криниця» на ділянці відповідальності відділу «Порубне». Мешканців Чернівецької області було затримано під час спроби незаконного перетину українсько-румунського кордону.

Усіх правопорушників притягнено до відповідальності за ст.204−1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Схожі новини