Передплата 2024 «Добрий господар»

Гороскоп з 14 по 20 листопада

  • 14.11.2022, 08:00
  • 896

Гороскоп на тиждень

ОВЕН.

Зірки не радять розпочинати нові справи і буду­вати далекосяжні плани. Краще займіться вирі­шенням поточних питань. Радісним буде період з 17 по 19 листопада. На вас чекають приємні новини і зустрі­чі з людьми, яких ви давно не бачили.

ТЕЛЕЦЬ.

Сприятливий тиждень для того, щоб почати отримувати знання. Курси підвищення кваліфі­кації або оволодіння новою професією — це те, що вам зараз потрібно. З оточенням намагайтеся не спереча­тися. Стояти на своєму можна тільки тоді, коли будете точно впевнені у собі.

БЛИЗНЮКИ.

Не беріть на себе відповідальності цього тижня. Це може погано для вас обернутися і закінчити­ся фінансовими проблемами. Зараз краще бути вико­навцем, нехай інші керують. Будьте поблажливішими до людей, що стоять на нижчому щаблі, ніж ви. Неза­баром вони вам знадобляться!

РАК.

Не турбуйтеся, якщо щось у найближчі два тиж­ні буде йти не так. Зірки зараз не на вашому боці. Займіться повсякденними справами, які не пе­редбачають великої відповідальності. У вихідні виру­шайте в гори, до лісу або хоча б у парк — там і відпо­чинете.

ЛЕВ.

Справ у вас буде багато, але постарайтеся не розпорошуватися. Складіть список найважли­віших питань. У стосунках з другою половинкою мож­ливий розлад. Тримайте нерви та емоції у кулаці. А щоб запобігти непорозумінням, виберіться разом на прогулянку або ж на каву.

ДІВА.

Дратівливість, нервозність, стрес пересліду­ватимуть вас цілий тиждень. Річ у проблемах у сім'ї. Головне — не наробіть біди через поганий на­стрій, у якому перебуватимете упродовж цілого тиж­ня. Постарайтеся частіше бувати на самоті, вам це не­обхідно.

ТЕРЕЗИ.

Цього тижня відчуватимете невелику слабкість. Втома від роботи і відсутність повноцінного від­починку даються взнаки. І якщо з першою проблемою ви наразі нічого не зможете вдіяти, то з другою впора­єтеся! Кличте в гості друзів, спілкуйтеся, більше гуляй­те, і хандра відступить.

СКОРПІОН.

Саме час заглянути в гаманець і подумати, як поліпшити власний добробут. Розберіться з боржниками, а потім подумайте, на чому ще ви можете заробити. Ідеї з’являться! Бажано цього тижня не по­дорожувати — поїздка виявиться невдалою.

СТРІЛЕЦЬ.

Час зайнятися власним здоров’ям. Якщо не зробити цього зараз, далі буде гірше. Будь­те обережнішими з продуктами харчування. Налягай­те на фрукти та овочі, а від жирної їжі відмовтеся. Яко­мога більше пийте води! Сприятливий час для занять спортом.

КОЗЕРІГ.

Цього тижня мало не кожна знайома людина проситиме про допомогу. Постарайтеся задо­вольнити всі прохання — вам потім усе повернеться. Ті, хто сидить на дієті, нарешті побачать позитивні ре­зультати.

ВОДОЛІЙ.

На роботі на вас очікують проблеми. Справж­ньою віддушиною буде рідний дім. Домо­чадці потішать хорошим настроєм, діти — по­слухом, половинка — романтичним побаченням. Ну, а якщо ви неодружені, вирушайте на пошу­ки коханої людини. Цей тиждень сприятливий для цього.

РИБИ.

Будь-які експерименти зараз небажані. Зірки радять вам навести лад на роботі і вдома. Через хаос ви не можете зосередитися, і через це припуска­тиметеся багатьох помилок. Бажано знайти час на від­починок. Ви вже його заслужили.

Схожі новини