Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

В Офісі Уповноваженого з прав людини відбулася зустріч з родичами полонених захисників Зміїного

  • 08.11.2022, 13:10
  • 619

Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець, представники Координаційного штабу, керівний склад Державної прикордонної служби України зустрілися учора з рідними військових з острова Зміїний, які нині перебувають у російському полоні

Омбудсман Дмитро Лубінець звернувся до рідних, які мають будь-яку інформацію про українських військовослужбовців, повідомляти про це компетентні органи.

Під час зустрічі також обговорили складнощі повернення з полону наших військових, адже саме військові зі Зміїного стали легендою цієї війни — вони рішуче зустріли ворога, коли більшість були дезорієнтований.

Зі свого боку представники прикордонного відомства наголосили, що керівництво та уповноважений персонал Державної прикордонної служби України здійснює щоденну кропітку роботу, скеровану на повернення з полону усіх наших військовослужбовців, а також на максимальне фізичне, психологічне відновлення тих побратимів і посестер, яких уже вдалося повернути.

Під час спілкування представники різних відомств розповіли про те, що з російського полону вже звільнили частину військовослужбовців з острова Зміїний. Але у полоні ще лишаються наші військові, яких обов’язково буде звільнено!

«Продовжуємо надалі напрацьовувати механізми співпраці з родичами, спільно обговорюємо важливе: те, що стосується звільнення наших захисників. Повернемо додому кожного!», — наголосив Дмитро Лубінець.

Схожі новини