Передплата 2024 «Добра кухня»

Гороскоп з 7 по 13 листопада

  • 07.11.2022, 07:50
  • 1 660

Гороскоп на тиждень

ОВЕН.

Ваші доходи і матеріальна стабільність є резуль­татом попередньої роботи. Все, що ви задума­ли і намагаєтеся втілити у листопаді, може призвести до помилок і матеріальних втрат. Не варто вигадува­ти нові способи отримання грошей, змінювати роботу. Можливі спонтанні витрати, особливо на одяг. Контро­люйте видатки, бо вони останнім часом перевищують ваші прибутки.

ТЕЛЕЦЬ.

Ваш добробут залежить від вашого професій­ного статусу, авторитету як фахівця або керівника. Ор­ганізаторські здібності та ораторський талант можуть принести доходи, сприяти просуванню в кар'єрі. Мож­лива підтримка впливових осіб або старших родичів. Не варто змінювати роботу.

БЛИЗНЮКИ.

Тиждень сприятливий для поглиблення про­фесійних знань, отримання додаткової освіти, для вивчення іноземних мов або відряджень для обмі­ну досвідом. Успіх можливий у прикладних науках і за­няттях, пов’язаних з далекими поїздками. Тиждень для поїздок з фінансових питань не бажаний, можуть ви­никнути проблеми з транспортом, технікою.

РАК.

У фінансових справах доведеться більше спо­діватися на інших, ніж на себе. Вас можуть хвилювати питання спадщини, страховок, податків, кредитів і спільного майна. Діяти треба обережно. Жодних спонтанних рішень, особливо посеред тижня. Але якщо ваші рішення обдумані заздалегідь, ситуація може скластися на вашу користь.

ЛЕВ.

Тиждень ділового співробітництва, не треба на­магатися всіх перевершити і обійти. Це може нашкодити роботі та призвести до конфліктів і навіть судових спорів, де ви можете програти і зазнати ма­теріальних збитків. Корисніше налагоджувати взаємовигідні ділові зв’язки.

ДІВА.

Тиждень шаленої завантаженості роботою або активного пошуку нових джерел доходу у ви­падку, якщо вас не влаштовує матеріальна винагоро­да за вашу працю. Сприятливий тиждень, за винятком 12 листопада. Якщо ваше рішення давно обдумане, то вам пощастить отримати прибуткове місце. Доведеть­ся вирішувати питання, пов’язані з кредитами, стра­ховками.

ТЕРЕЗИ.

Матеріальна сфера може хвилювати у тому випадку, коли нестача коштів помітно сковує вашу свободу і занижує самооцінку. Цього тижня час зав’язувати корисні знайомства, шукати клієнтів, за­мовників, союзників і помічників. Водночас остерігай­теся конфліктів, що можуть призвести до великих ма­теріальних витрат.

СКОРПІОН.

Неоднозначний тиждень у фінансовому пла­ні. Великих професійних успіхів і великої ви­нагороди чекати не варто. Домашні справи вас мо­жуть хвилювати більше, ніж питання кар'єри. Але періодично з’являтимуться щасливі можливос­ті, які обіцяють вигоду і вирішення матеріальних проблем.

СТРІЛЕЦЬ.

Стрільцям цього тижня слід уникати ризикова­них фінансових рішень і надмірно дорогих поку­пок. Непередбачених витрат вимагатимуть обставини, пов’язані з дітьми. Стрільці відчують приплив комуні­кабельності: будуть вдаватися організаційні справи. Не виключені цього тижня і поїздки, які обіцяють бути успішними, якщо ви заплануєте їх на другу половину тижня.

КОЗЕРІГ.

Цього тижня можете отримати підтримку та за­ступництво, що сприятиме вам у реалізації про­фесійних цілей. Щоб отримати бажане, постарайтеся встановити довірливі стосунки з керівництвом і не де­монструйте надмірної впертості. Зараз легко зіпсува­ти стосунки і з керівництвом, і з родичами.

ВОДОЛІЙ.

Водолії цього тижня можуть спрогнозувати ре­зультат багатьох ситуацій. Крім того, зможе­те вдало вирішити багато справ. Інформація, яку отримаєте від інших людей, може бути недостовірною. Остерігайтеся дезінформації і надмірно сміливих про­єктів, особливо якщо вони можуть принести юридич­ні проблеми.

РИБИ.

Тиждень несприятливий для бізнесу, мож­ливі непередбачені фінансові втрати. Зате вдалий час для того, щоб побути наодинці, зайня­тися творчістю. Тиждень може принести натхнен­ня і можливість отримати вигоду з творчої діяль­ності. Листопад сприятливий для професійного росту.

Схожі новини