Передплата 2024 «Добрий господар»

Гороскоп з 31 жовтня по 6 листопада

  • 31.10.2022, 08:00
  • 1 674

Гороскоп на тиждень

ОВЕН.

Цей тиждень створить деякі обмеження в ма­теріальній сфері та професійній реалізації. Не­сприятливий тиждень для людей вільних професій, які працюють вдома або займаються сільським господар­ством, доглядом за рослинами або тваринами. Слід побоюватися участі в ризикованих фінансових аван­тюрах, велика ймовірність стати жертвою помилки або навмисного обману.

ТЕЛЕЦЬ.

Необхідно уникати будь-яких крайнощів, щоб не призвести до дисбалансу енергій і проблем зі здоров’ям. В основному це стосується фізичних на­вантажень. Заняття фізичною працею і спортом по­трібні, але в усьому треба знати міру. Особливо для людей з вразливою серцево-судинною системою.

БЛИЗНЮКИ.

Можете зайнятися ремонтом, облаштува­ти своє житло. Тиждень не подарує вам мож­ливості для відпочинку. Швидше, навпаки: багатьом представникам цього знака доведеться ґрунтовно по­працювати. Неодруженим бажано звернути увагу на своїх колег: серед них є та особа, хто може пробудити у вас романтичні почуття.

РАК.

Тиждень приємного з корисним, практичного розрахунку з творчою фантазією, роботи з від­починком і звеселянням. Сприятливий для тих, чия ді­яльність пов’язана з організацією дозвілля, сферою розваг. Ймовірний прибуток від публічних лекцій, ви­ступів на сцені, педагогічної діяльності, а також від ро­боти на землі, садівництва.

ЛЕВ.

Тиждень, що вимагає від вас уважного ставлен­ня до свого здоров’я, профілактики захворю­вань, навіть якщо добре почуваєтеся. У ці дні життєва енергія невисока, а тому приховані уразливості мо­жуть проявитися. Якщо ви цьогоріч ще не використа­ли відпустки, бажано скористатися нею і вибратися за межі місця проживання.

ДІВА.

Друга половина тижня може подарувати любов і романтичні враження; правда, зберегти добрі стосунки зараз буде непросто, багато в чому через ваші вчинки. З одного боку, зараз у вас є можливість знайти кохання, з іншого — у стосунках можуть бути розбіжності. Це стосується і спілкування з родичами.

ТЕРЕЗИ.

Ваш добробут залежить від вашої працьовитос­ті і володіння тонкощами свого ремесла. Ста­ранність у роботі і скромність у запитах може принести більше користі, ніж честолюбні прагнення виділитися і звернути на себе увагу керівництва. Успіх ймовірний у сфері обслуговування, сільському господарстві, ме­дицині та ветеринарії. Намагайтеся уникнути конфлік­тів з товаришами по службі і клієнтами.

СКОРПІОН.

Тиждень активний, але не дуже сприятливий для здоров’я. Особливо у тих, хто не має почуття міри і схильний до надмірностей у всьому. Найбільше наражається на ризик сечостатева система, ймовір­не захворювання нирок. Можуть загостритися наявні хронічні недуги. Любителі екстремальних розваг мо­жуть отримати травми.

СТРІЛЕЦЬ.

Тиждень може пробудити у вас спрагу до ри­зику, гострих вражень і фізичної активності. Однак необхідно пам’ятати про обережність. Ве­лика ймовірність травм. Будьте обережні з тран­спортом, остерігайтеся опіків. Здоров’я в цей час може погіршитися, але зате для лікування цей пе­ріод вдалий. Робота обіцяє бути вигідною, але для бізнесу, інвестицій час невідповідний — можливі збитки.

КОЗЕРІГ.

Цього тижня важливо зберегти наявні позиції в кар'єрі та бізнесі, не втратити того, чого до­сягли раніше. Ваші матеріальні успіхи багато в чому залежать від міцності ділових зв’язків і від чесності в партнерстві. Не бажано загострювати конкуренцію. Акуратніше ставтеся до питань, що стосуються законів і легальності вашої діяльності, уникайте участі у сум­нівних операціях.

ВОДОЛІЙ.

Цього тижня вразливі сечостатева система, ле­гені і бронхи. Однак ризик захворювань мен­ший, аніж ймовірність отримання травм. Нерухомий спосіб життя при цьому зовсім не корисний, навпаки, вітається фізична активність. Бажано якомога більше перебувати на свіжому повітрі.

РИБИ.

Сприятливий тиждень, щоб відправитися в по­дорож, вивчити інші культури. Також це спри­ятливий період для наукової, творчої та спортивної діяльності. У другій половині тижня уникайте необду­маних проєктів, ілюзій і самообману.

Схожі новини