Передплата 2024 «Добра кухня»

Як не помилитись при даруванні букету квітів

  • 24.10.2022, 15:25
  • 1 198

Іноді ми робимо, здавалося б, невинні помилки при відправленні букета. Щоб не помилитися, потрібно дізнатися значення квітів, які ви збираєтеся подарувати людині, написати записку і вкласти в букет, а також перевірити, чи не помилилися ви з датою події.

Зрозумійте значення кольорів

Кожна квітка має свою унікальну символіку, всі знають про деякі значення кольорів, але іноді можна дуже помилитися при виборі букета.

Коли ви намагаєтеся подарувати букет квітів, щоб підняти людині настрій, ваша кохана людина або друг, який отримав від вас букет, може бути засмучений через ваш подарунок. Це може статися, якщо ви даруєте квіти, які в деяких випадках недоречні. Отже, постарайтеся дізнатися про переваги одержувача або виберіть зв’язку, які пропонують квіткові магазини, а професійні флористи салону Dicentra із задоволенням зберуть для вас відповідну квіткову композицію для будь-якого випадку.

Залишіть квіткове повідомлення

Ще одна помилка, яку можна припустити, даруючи квіти, — це відсутність у букеті листівки. Не кожна людина зможе правильно зрозуміти посилання вашого подарункового букета. Радимо написати на картці справжні наміри вашої квіткової прикраси та те, що ви хочете сказати.

Доставка замовлення у потрібну дату заходу

Також постарайтеся не помилитися з датою події, на яку ви намагаєтесь подарувати букет. Якщо ви переплутаєте дату важливої ​​для людини події, їй буде дуже неприємно, і вона може подумати, що її події чи свята для вас є неважливими. Деяким людям важко запам’ятовувати дати, але постарайтеся не робити цієї помилки.

Перевірити правильність вказаної адреси

Є кілька ситуацій, коли букет може бути не доставлений на потрібну адресу з різних причин. Розглянемо типові помилки, пов’язані із зазначенням адреси під час відправлення квіткового подарунка:

  • Ви переплутали адресу отримувача квітів. Це буде досить незручна ситуація. Не забудьте написати адресу людини, якій ви відправляєте букет, тому що, якщо ви відправите квіти без адреси, вони будуть повернуті назад або можуть бути повністю втрачені;

  • Відправник може поспіхом помилитися при вказуванні адреси. Намагайтеся контролювати кожен крок надсилання вашого подарунка;

  • Надсилання букета на стару адресу. Іноді букет може не бути доставлений людині, якій ви надсилали квіти, тому що вона змінила місце проживання і не попередила вас про це.

Вибирайте гарну упаковку

Погана упаковка для букета квітів, як і для будь-якого іншого подарунка, може дати привід думати, що ви виявляєте неповагу до людини, якій відправляєте квіти, і вам все одно, в якому настрої вона буде після отримання вашого букета.

Подаруйте чарівні букети квітів

Якщо ви бажаєте надіслати букет красивих квітів і зробити це через надійний магазин, скористайтесь послугами квіткового бутику Dicentra. Саме у них ви можете замовити будь-який букет красивих троянд, який буде упакований та доставлений якнайкраще. Вони мають троянди будь-яких кольорів, навіть екзотичних видів. Крім троянд, ви можете знайти різнокольорові альстромерії, гортензії, ніжні півонії, соняшники та інші цікаві квіти. Чарівні букети салону Dicentra завжди в кращому вигляді доставлялися адресатам. Вам потрібно всього перейти на сайт Dicentra. uа, вибрати найкращий букет, зробити замовлення, та чекати на свій квітковий подарунок. На сайті ви знайдете букети за категоріями, такими як привід, розмір букета, кольори квітів та цінова категорія.

Автор Аліна Комаревська

Схожі новини