Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Гороскоп з 17 по 23 жовтня

  • 17.10.2022, 07:00
  • 1 941

Гороскоп на тиждень

ОВЕН.

Сприятливий час для обмірковування сво­їх таємних планів. З середи ініціативу у справах беріть у свої руки. Акуратніше поводьтеся з грошима, не допускайте марнотратства. У неділю більше спіл­куйтеся, зустрічайтеся зі знайомими, виїжджайте за місто. Сприятливі дні: 17 жовтня. Несприятливі дні: 21 жовтня.

ТЕЛЕЦЬ.

Залиште в минулому ілюзії і старі уявлення про життя. Але водночас не піддавайтеся тузі, що може вас засмутити. Друзі вам допоможуть по­долати нудьгу. Обов’язково займіться своєю зовніш­ністю. Не виключено, що до вас надійдуть цікаві ділові пропозиції. Сприятливі дні: 17 жовтня. Несприятли­ві дні: 19 жовтня.

БЛИЗНЮКИ.

Можлива непроста ситуація на роботі. Не конфліктуйте з начальством. Будьте старанні і пунктуальні. Наприкінці тижня несприятливий час для великих покупок. Тиждень добре б присвятити читан­ню професійної літератури. Сприятливі дні: 19 жов­тня. Несприятливі дні: 17, 18, 21 жовтня.

РАК.

Інтуїція підкаже вам спосіб зміцнити свій ав­торитет. У середу-четвер намагайтеся уникати конфліктів на роботі. Наприкінці тижня можете розра­ховувати на повернення безнадійних боргів. Сприят­ливий час для дружніх посиденьок. Сприятливі дні: 19, 22 жовтня. Несприятливі дні: 19 жовтня.

ЛЕВ.

Вам бракує активності і наполегливості. Тільки так ви впораєтеся з тією хвилею плута­нини, яка вас накриє. Будьте готові до сміливих дій, і навіть до певного ризику. Добре спланувати подо­рож, або хоча б вибратися за місто. Сприятливі дні: 17, 22 жовтня. Несприятливі дні: 20, 21 жовтня.

ДІВА.

Девіз понеділка: мовчання — золото. Лояль­но ставтеся до вчинків партнера по шлюбу. У середині тижня не давайте волю почуттям. Перш ніж зайнятися будь-якою справою, задумайтеся про на­слідки цього. Сприятливі дні: 20 і 22 жовтня. Неспри­ятливі дні: 17 жовтня.

ТЕРЕЗИ.

Якщо на роботі вас переслідують плітки та інтриги, проаналізуйте ситуацію. Можливо, не з усіма співробітниками потрібно бути відвертими. У середині тижня не найкращий час для усамітнен­ня. Тільки в товаристві ви зможете проявити себе. Сприятливі дні: 17 жовтня. Несприятливі дні: 20 жовтня.

СКОРПІОН.

Зверніть увагу на те, як і чим живуть ваші діти. У середині тижня, працюючи не покла­даючи рук, відчуєте свою значущість і незамінність. У спілкуванні з коханою людиною пам’ятайте, що го­ловне у ваших стосунках не фінансовий бік, а почут­тя. Сприятливі дні: 17 жовтня. Несприятливі дні: 22 жовтня.

СТРІЛЕЦЬ.

Відмовтеся від суєти зовнішнього світу і по­риньте вдома у мрії. У неділю більше часу при­святіть спілкуванню з коханою людиною. Постарай­теся захистити свою сім'ю від нетактовного втручання сторонніх. Сприятливі дні: 22 жовтня. Несприятливі дні: 17, 18 жовтня.

КОЗЕРІГ.

Щоб розібратися у власних сумнівах, не обов’язково бігти до друзів скаржитись чи за по­радою. Викладіть переживання на папері. Наприкінці тижня ваші творчі починання можуть принести не тільки моральне задоволення, а й матеріальний дохід. Спри­ятливі дні: 17, 21 жовтня. Несприятливі дні: 19 жовтня.

ВОДОЛІЙ.

Від ідей і задумів переходьте до їх практично­го втілення. Наприкінці тижня займіться обла­штуванням свого житла. Багато зусиль доведеться до­класти для вирішення побутових проблем. У вихідні на вас чекають зустрічі з коханою людиною. Сприятли­ві дні: 22 жовтня. Несприятливі дні: 18, 21 жовтня.

РИБИ.

Намагайтеся якомога менше привертати до себе уваги. Зараз для вас вкрай важливою є спокійна і гармонійна обстановка. У середині тижня відвідайте басейн або фітнес-клуб. У кінці тиж­ня непогано було б застосувати на практиці свої знання у галузі економіки і фінансів. Сприятливі дні: 20, 22 жовтня. Несприятливі дні: 21 жовтня.

Схожі новини