Передплата 2024 «Добрий господар»

Джолі розповіла, що перед розлученням Бред Пітт піднімав на неї руку

  • 05.10.2022, 13:35
  • 1 107

У судовій тяганині між колишнім подружжям голлівудських акторів Анджеліною Джолі та Бредом Піттом з’явилися нові скандальні подробиці

Джолі шокувала розповіддю про Пітта
Джолі шокувала розповіддю про Пітта

Журналісти The New York Times повідомили про це, коли отримали доступ до документів у судовій справі.

Як зазначається, артистка стверджує, що колишній чоловік штовхав її, а також душив та бив дітей, котрі намагалися заступитися за матір.

Джолі заявила, що під час сумнозвісного польоту з Франції до Каліфорнії Пітт «душив дитину, а іншу вдарив по обличчю». Дружину він нібито перед цим штовхнув, а коли вона спробувала захистити дітей, «схопив за голову і почав трясти».

Також повідомляється, що актор вилив на малолітніх пасажирів та їхню матір пиво і червоне вино. Як і очікувалося, Бред Пітт з обвинуваченнями колишньої дружини не погодився.

Варто зауважити, що Джолі не вперше згадує про бійку в літаку, проте в 2017 році після розгляду справи суд не визнав Пітта винним у скоєнні злочину, про який розповіла акторка.

У 2016 році знаменитість повідомляла, що розлючений чоловік звинуватив її у «надто шанобливому» ставленні до дітей, після чого почав кричати, хапати за голову та плечі, штовхатися та бити кулаком стелю літака.

Зазначимо, що Пітт і Джолі зустрічалися 10 років, перш ніж одружитися у 2014 році. Джолі подала на розлучення у 2016 році.

Схожі новини