Передплата 2024 «Добра кухня»

Робив «закладки» по місту: у Львові затримали наркозбувача

  • 26.09.2022, 12:30
  • 751

26-річного мешканець Львова, ймовірно, причетний до розповсюдження «амфетаміну»

Фото поліції із місця події
Фото поліції із місця події

Правоохоронці помітили чоловіка в одному із парків міста. За даними поліції, він поводився підозріло. Під час поверхневого огляду у нього виявили 42 пакунки з речовиною, схожою на «амфетамін». Також правоохоронці встановили, що зловмисник встиг зробити 6 закладок.

Під час невідкладного обшуку за місцем його проживання чоловіка поліцейські виявили та вилучили пакет вагою приблизно 400 грамів з порошкоподібною речовиною білого кольору, схожою на психотропну речовину «амфетамін», зіп-пакет з речовиною рослинного походження, схожою на «канабіс», фасовані пакети із наркотичними та психотропними речовинами, готові до розповсюдження, а також електронні ваги та інші речові докази.

Усе вилучене скерували на експертне дослідження.

Вирішують щодо повідомлення зловмиснику про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі від дев’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, за рішенням суду зловмисник перебуває під вартою без права внесення застави.

Правоохоронці встановлюють канали надходження наркотичних засобів та психотропних речовин, а також інших осіб, причетних до вчинення злочину.

Схожі новини