Передплата 2024 ВЗ

Президент України закликав росіян не підкорятися злочинній мобілізації

  • 26.09.2022, 10:30
  • 524

Він заявив, що злочинна мобілізація рф має не лише стабілізувати світ, але фізично знищити чоловіків — представників корінних народів, які живуть на територіях, що контролює росією

«Мы видим, что люди, в частности в Дагестане, начали бороться за свою жизнь. Мы видим, что они понимают: это вопрос — о жизни. Боритесь за то, чтобы не отправили на смерть ваших детей — всех, кого могут забрать под эту преступную российскую мобилизацию. Потому что, если вы придёте забирать жизни наших детей, мы вас живыми уже не отпустим.

Ще раз наголошую: вихід є. Не підкорятися злочинній мобілізації. Тікати. Або здаватись в український полон за першої ж нагоди. Чим більше громадян росії хоча б спробують захистити власне життя, тим швидше закінчиться ця злочинна для Росії війна", — заявив у своєму зверненні президент України.

Воєнна розвідка України нагадує, що у російських військових є можливості скласти зброю та зберегти своє здоров’я та життя. росіянам гарантують утримання згідно з нормами Женевських конвенцій. Натомість Україна потребує поповнення обмінного фонду, аби повернути своїх захисників додому.

Для отримання інформації, як здатися в полон, російським військовослужбовцям або їхнім рідним та близьким слід телефонувати за цілодобовими номерами:

Інформація про здачу в полон російською у телеграм-каналі «Хочу жить»

Схожі новини