Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Нам потрібні німецькі танки»

  • 24.09.2022, 12:18
  • 642

Порошенко в ефірі телеканалу Deutsche Welle закликав Німеччину збільшити постачання зброї для України

Він пояснив, що озброєння ЗСУ — це і є найкоротший шлях до миру, бо агресор розуміє лише мову сили. «путін йде настільки далеко, наскільки йому дозволяють. Друге — не довіряйте путіну. путін у переговорах ніколи не дотримував свого слова. Він розуміє тільки силу, нашу силу. Тому сила української армії, єдність українського суспільства та народу, сильна коаліція у світі, яка підтримує Україну та єдність, точно зупинить путіна», — наголошує Порошенко.

«Ви повинні розуміти, що чим більше зброї, чим більше боєприпасів ви постачаєте, тим коротшим буде шлях до миру. Іншого шляху не існує, шлях компромісу путін не розуміє», — сказав Порошенко.

«Час дипломатії закінчується, і тепер найкращий дипломат — українські Збройні Сили, які підтримуються союзниками. У цій ситуації нам точно потрібні німецькі танки, німецька амуніція, ми дуже дякуємо за німецьку артилерію. Будь ласка, допоможіть нам врятувати вас, допоможіть нам і Європі. Допоможіть нам виконувати нашу спільну роботу. І даючи Україні танки, підтримуючи українські Збройні Сили, допомагаючи Україні, ви інвестуєте у власну безпеку», — закликав п’ятий президент.

Схожі новини