Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Медичні аптечки для шкіл та садочків

Благодійний фонд «Християнська медична асоціація» передала управлінню освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради понад 5 тисяч аптечок першої медичної допомоги

Аптечки для львівських шкіл та дитячих садочків.
Аптечки для львівських шкіл та дитячих садочків.

Аптечки передадуть до львівських шкіл та дитячих садочків.

Із початку повномасштабного вторгнення, медична асоціація передала лікарням та військовим понад 230 тонн необхідних ліків та медичного обладнання, а лікарі стали на захист України на волонтерському фронті.

За словами волонтерки Анни Некрасової, кожна аптечка містить еластичний бинт, ножиці, сольовий розчин для промивання очей, рукавички, протиопіковий гель, адгезивну пов’язку, пластирі та інші засоби.

«Ми дуже раді, що можемо допомогти діткам нашого міста бути більш захищеними в цей непростий час. Аптечки ми отримали від канадських друзів, і наша команда доповнила їх необхідними медикаментами. Аптечки мають якісну підсумку, в яку кожен клас зможе додати ліки відповідно до своїх потреб і знати, що вони мають першу медичну допомогу на випадок різних ситуацій», — зазначив Рудольф Мигович, голова Християнської медичної асоціації.

Схожі новини