Передплата 2024 «Добрий господар»

«Вперше в історії України кумовство врятувало життя людей»: реакція мережі на звільнення захисників

  • 22.09.2022, 10:00
  • 1 635

В рамках обміну з російськими окупантами вдалося звільнити 215 українських захисників, серед них 10 іноземців. росії повернули — кума Путіна Віктора Медведчука і 55 російських окупантів

"Пташка". Фото СБУ
"Пташка". Фото СБУ

В соціальних мережах не стримують слів: радості, роздумів та жартів.

Підбірка дописів

Журналіст Юрій Бутусов пише, що «кумовство врятувало життя людей».

Письменниця Ірен Роздобудько: «Згадаймо тих, про кого думали всі ці дні. Радіймо. Ридаймо. Нехай повернуться всі живі. Життя вічного — героям, які біля Бога. Дякуємо Пречистій за цей день!».

Роман Голубовський, головний редактор сатиричного видання «UA Review» жартує, що в українців на ранок будуть червоні очі від сліз радості.

Журналіст і публіцист, бранець «ДНР» Станіслав Асєєв пише: «Уважно подивився на вітання хлопців з Туреччини: суто психологічно виглядають один в один як ті, кого заводили до камери Ізоляції тільки-но після катувань. Розгублена міміка, збиті емоції, навіть руки за спиною. Сподіваюсь, хоча б їм нададуть фахову психологічну допомогу, вона їм дуже потрібна. А загалом — найкраще вітання з мобілізацією».

Валерій Пекар, український підприємець, публіцист, викладач і громадський діяч написав: «Участь медведчука у переговорах про обмін цього разу була тушкою. Виявилося ефективніше, ніж в ролі переговорника».

Схожі новини