Передплата 2024 ВЗ

«Блеяння маніяка-диктатора» — Порошенко про заяви путіна

  • 21.09.2022, 15:55
  • 740

Порошенко під час виступу з трибуни Верховної Ради закликав виключити росію з Радбезу ООН і негайно надати Україні План дій щодо членства в НАТО

«Сьогодні, у день Другої Пречистої та Міжнародний день миру, маніяк-диктатор виголосив своє „блеяння“. Що змусило його це зробити? Єдність і мужність українського народу. Мужність і героїзм Збройних Сил України. Світова коаліція на підтримку України, яка демонструється нашими партнерами. І безпорадність збройних сил російської федерації, яких перемололи Збройні Сили України на території України в наших операціях», — констатує п’ятий президент.

«Вони вимушені мобілізувати зеків, гвалтівників, „опущених“. Ці всі теж зламалися — несіть нових. І вони оголошують мобілізацію», — зазначає Петро Порошенко.

«Ми впевнені в тому, що це також і потужний меседж для росіян, які мають зрозуміти: це не якась „воєнна операція“, це повноцінна війна, за яку вони заплатили і ще заплатять», — наголосив Порошенко.

Він закликав західних союзників дати Україні ще більше зброї та фінансової допомоги, а також посилити санкції проти росії.

«ООН — вилучіть росію з Ради Безпеки. НАТО — прийміть Україну в члени НАТО, дайте План дій щодо членства», — говорить Петро Порошенко.

«путін! Врешті-решт забирайся геть з України!», — сказав Петро Порошенко.

Схожі новини