Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Розкладав «закладки»: у Львові затримали «наркоділка»

  • 20.09.2022, 13:45
  • 875

неповнолітній львів'янин продавав психотропні речовини через Інтернет-крамницю. Спочатку по місту робив закладки, а потім скидав інформацію про місце їх розташування покупцям.

Фото поліції із затримання
Фото поліції із затримання

Днями на вулиці Винниця у Львові у 17-річного львів'янина поліція вилучила 57 пофасованих пакетиків із психотропною речовиною, схожою на «PVP». Також поліцейські виявили та вилучили дві «закладки», які встиг зробити зловмисник, із вмістом речовини, схожої на психотропну речовину «PVP».

Під час санкціонованих обшуків у помешканні зловмисника правоохоронці виявили поліетиленові пакети із речовиною рослинного походження зеленого кольору, схожою на наркотичний засіб «канабіс», вагою приблизно 245 грамів, поліетиленовий пакет із речовиною, схожою на психотропну речовину «PVP», вагою приблизно 70 грамів, поліетиленовий пакет із речовиною, схожою на психотропну речовину «амфетамін», вагою приблизно 0,5 грама, а також інші речові докази. Усе вилучене скерували на експертне дослідження.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі від чотирьох до восьми років.

Досудове розслідування триває.

Схожі новини