Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Викликали в поліцію через допис про «хресну ходу» УПЦ мп

  • 20.09.2022, 11:11
  • 901

Депутатку Тернопільської міської ради від «ЄС» Маріанну Юрик-Том'як викликали до поліції після публікації допису про так звану «хресну ходу» прихильників московського патріархату

Депутатка наголошувала на неприпустимості такого дійства на тлі повномасштабної війни. На неї поскаржилися нібито через «порушення рівноправності громадян».

Про це Маріанна Юрик-Том'як заявила на своїй сторінці у Facebook.

«За пост у Facebook мене викликали на „пояснення“ у поліційний відділок. Так, це стосується мого допису, на приватній сторінці про шабаш московського патріархату на Тернопільщині», — написала Маріанна Юрик-Том'як.

Як стверджує авторка, допис і відео переглянуло майже 500 тисяч користувачів: «До речі, пост мені вже давно знесли зі сторінки, адміни Facebook написали, що надійшло чимало скарг», — зауважила депутатка.

Маріанна Юрик-Том'як подякували «ображеним» за те, що стежать за нею, дивувавшись що досі існують те, хто допомагає та захищає «кацапське релігійне угрупування».

«Моя позиція незмінна! Ненавиджу все московське! Ненавиджу тих, хто продовжує служити варварам, загарбникам, вбивцям і ґвалтівникам! У кожного свій фронт! Хтось зі зброєю у руках, а хтось словом!», — сказала депутатка.

Схожі новини