Передплата 2024 «Добра кухня»

Понад 340 бізнесів належать росіянам: Садовий закликав звернути увагу на бізнес рф у Львові

  • 08.09.2022, 13:45
  • 1 204

Мер Львова після обшуків у відомих волонтерів закликав правоохоронців в першу чергу зайнятися власниками російського бізнесу у Львові

Міський голова Львова Андрій Садовий зазначив, що листа з усією інформацією про російський бізнес у місті було надіслано до правоохоронних органів ще наприкінці квітня.

Мер також виступив на підтримку львівських волонтерів Святослава Літинського та Олеся Дзиндри — які зазнають переслідувань з боку правоохоронних органів.

«Тепер виглядає, що кількість росіян, яких позбавили заробітку в Україні менша за волонтерів, яких намагаються притягнути до кримінальної відповідальності. Минулого тижня судили Олесь Дзиндра. Сьогодні прийшли з обшуками до Святослава Літинського. Це люди, які віддають власний час і кошти, часто ризикують життям, щоб доставити авто на фронт. У нас пів країни стали волонтерами. До них завтра теж прийдуть?» — написав Садовий.

Міський голова Львова закликав «випалювати ворога з нашої землі, а не знищувати інститут волонтерства», який є таким важливим під час війни.

«Тепер вже публічно додаю один із списків власників російського бізнесу у Львові. Рекомендую правоохоронним органам зайнятись перш за все ними», — додав він.

Схожі новини