Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Робота ЗСУ на Херсонщині: кадри військових з кавунами вразили соцмережі

  • 05.09.2022, 19:45
  • 1 612

Українські фотографи показали роботу артилерії бійців 53-ї окремої механізованої бригади ЗСУ імені князя Володимира Мономаха по позиціях російських окупантів на одній з ділянок фронту

Фото: libkos
Фото: libkos

Відповідні світлини опублікували фотографи Костянтин і Влада Ліберови.

Кадри і відео швидко розійшлися мережею, і мотивуючі зображення захисників України, які активно насипають ворогові на передовій з кавунами в руках, перепостила також пресслужба Повітряного командування «Захід» Повітряних Сил ЗС України.

«Нічого особливого. Просто ми слали вітання оркам разом з друзями з 53 омбр зі стовідсотковим влученням. Це взагалі був насичений день. Стріляли не тільки з РСЗВ, були ще дві одиниці техніки…» — описують кадри фотографи.

Як зізнається Костянтин, показати роботу артилерії було його давньою мрією, при цьому «відсутність досвіду дало про себе знати».

Зокрема, щоб зробити ці приголомшливі знімки, фотограф підійшов на дуже близьку відстань, і в підсумку його «добряче так засипало камінням, навіть лишились синці».

«Якщо що, ні про що не жалію. А от окупанти, які отримали вітаннячко, жаліють сто відсотків, що взагалі до нас з вами сунулись!» — наголошується в публікації.

Схожі новини