Передплата 2024 «Добрий господар»

Львівський міжнародний BookForum змінює формат та дати проведення

  • 02.09.2022, 13:45
  • 566

У Львові відбудеться 29-й міжнародний BookForum, який пройде з 6 по 9 жовтня 2022 року

Про це повідомляє Львівська міська рада.

Завдяки підтримці одного з найбільших світових літературних фестивалів Hay Festival (Велика Британія), трансляцію події побачить увесь світ, а захід у форматі офлайн зможуть відвідати сто спеціальних гостей за особистими запрошеннями.

Організатори зазначають, що у межах BookForum відбудеться 20 подій за участі понад 40 авторів з України, Великої Британії, США, Мексики, Сирії, Португалії, Франції, Ірану та Танзанії. Серед ключових тем фестивалю: жінки та війна, гроші та культура, пропаганда, воєнні злочини і пам’ять.

Мета цьогорічного фестивалю — за допомогою культури пояснити іноземцям, що і чому зараз відбувається в Україні і з Україною, підняти важливі і незручні теми, глобальне осмислення яких світовою спільнотою сприятиме перемозі над тоталітаризмом та стане фундаментом для побудови нового демократичного світу після перемоги України.

До керування програмою долучився письменник та спеціаліст з пропаганди Пітер Померанцев. За його словами, проведення цьогорічного фестивалю у Львові вкрай важливе.

Схожі новини