Передплата 2024 ВЗ

У Великій Британії народились близнюки з різним кольором шкіри

  • 25.08.2022, 13:45
  • 1 629

У Великій Британії 29-річна Шантель Бротон народила унікальних близнюків, які мають різний колір шкіри. Діти народилися у квітні і спочатку були однаковими, але вже через пару місяців дівчинка, Азіра, стала смуглянішою, ніж брат, Ейон

Шантель Бротон і її близнюки Айон (ліворуч) і Азіра (праворуч). Фото з Courtesy of Chantelle Broughton SWNS
Шантель Бротон і її близнюки Айон (ліворуч) і Азіра (праворуч). Фото з Courtesy of Chantelle Broughton SWNS

Про це повідомляє Daily Record.

Тепер 4-місячні діти суттєво відрізняються, тому що хлопчик має світлу шкіру та зелені очі, а дівчинка — темну шкіру та карі очі. За оцінками генетиків, шанс такого народження становить мільйон одного.

«Азіра була трохи темніша при народженні, але ми не могли точно сказати. Тепер, через кілька тижнів, вона дійшла до того, що стала темнішою за свого батька. Кожні кілька тижнів друзі та сім'я все ще кажуть, що не можуть у це повірити», — розповіла Шантель.

Річ у тім, що Бротон — представниця змішаної раси. По материнській лінії вона має дідуся з Нігерії. Мало того, предки батька близнюком теж мають нетипове походження — шотландське та ямайське. Коли сім'я опиняється на вулиці, то одразу стає об'єктом уваги безлічі перехожих, яким цікаво, чи є діти рідними.

«Люди просто зупиняються і кажуть: „Боже мій“, вони просто виглядають зовсім інакше. У мене були люди, які питали: „Вони обидва твої?“. Багато літніх жінок зупиняють мене і говорять, як це красиво. Часто люди не хочуть згадувати про це, але коли ми розповімо їм, вони кажуть, що це божевілля, бо таке нечасто побачиш. Хоча інакше й бути не може, бо це, безумовно, унікально», — поділилася мама.

За словами британки, Азіра та Ейон відрізняється не лише кольором шкіри, а й характером. Дівчинка народилася спокійною та стійкою, а хлопчик — емоційним і потребує уваги. Однак, це не заважає їм ладнати.

«Він завжди хоче, щоб його гойдали, і постійно бовтає. Азіра робить це нечасто. Але я зауважила, що тепер вони справді дивляться один на одного і більше посміхаються», — додала Бротон.

Схожі новини