Передплата 2024 «Добра кухня»

Не сумніваюсь, що Україна переможе: Джонсон привітав українців з Днем Незалежності

  • 24.08.2022, 13:47
  • 773

Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон привітав Україну з 31-ою річницею Незалежності

Фото з твіттеру DowningStreet
Фото з твіттеру DowningStreet

«Сьогодні незалежність України знову під загрозою, і її народ бореться зі сталлю та мужністю, щоб захистити свої домівки та свої сім'ї та зберегти право вирішувати свою долю у власній країні. Я ні на секунду не сумнівався, що Україна переможе у цій боротьбі, бо жодна сила на землі не зможе подолати патріотизм 44 мільйонів українців», — заявив Джонсон.

Глава уряду Великої Британії підкреслив, що скільки б часу не зайняла перемога у війні, його країна стоятиме на боці України і надаватиме всю можливу військову, економічну та гуманітарну підтримку.

«З 24 лютого ми поставили Україні більше оборонної зброї, ніж будь-яка інша європейська країна, включаючи майже 7 тис. протитанкових ракет. І ми прийняли понад 100 тис. наших українських друзів, щоб знайти безпеку тут, у Великій Британії. Одного разу Україна пройде через це випробування і здобуде перемогу. І коли цей момент настане, а він настане, ми у Великій Британії будемо ще більше пишатися тим, що є друзями України», — наголосив прем'єр Британії.

Додамо, що на честь Дня Незалежності України Даунінг-стріт прикрасили соняшниками та блакитними і синіми гортензіями.

Схожі новини