Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Сьогодні в Києві провели в останню путь Руслану Писанку (фото)

  • 21.08.2022, 16:53
  • 1 796

Прощання з українською акторкою та ведучою Русланою Писанкою відбулося у Спасо-Преображенському соборі у Києві

Фото: ТСН
Фото: ТСН

ТСН пише, що поруч з фото Руслани стоїть світлина її мами Діни Василівни, з якою вирішили також попрощатися сьогодні. Їхні зображення розмістили біля ікон з мозаїки.

Фото: ТСН
Фото: ТСН

Зокрема, в останню путь акторку та ведучу провели актори Віктор Андрієнко та Леся Самаєва, колеги Писанки з 1+1 Єгор Гордєєв, Неля Шовкопляс, Людмила Барбір, Руслан Сенічкін, Костянтин Грубич, український продюсер Олексій Гончаренко.

Фото: ТСН
Фото: ТСН
Фото: ТСН
Фото: ТСН
Фото: ТСН
Фото: ТСН

Раніше чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков розповідав, що вона дуже любила Спасо-Преображенський собор.

«Ми там вперше побували разом, коли хрестили нашу похресницю Алісу і дуже їй сподобався цей храм. І навіть щоразу, коли була хімія у Русі, вона казала поїдь і сорокоуст замов в тому храмі. Це улюблений її храм», — казав Ісаков.

Також Ольга Сумська Писанки розповіла, що її прах поки стоятиме у Спасо-Преображенському соборі.

Фото: ТСН
Фото: ТСН

«Сьогодні Ігор (чоловік Руслани Писанки — ред.) зробив все, щоб душа Руслани покоїлась у такому прекрасному соборі, вона дуже любила тут молитися, тут її духовник, з яким вона молилася разом. Тому це правильно, що саме тут, у Спасо-Преображенському соборі, стоятиме її прах і кожен з прихильників може прийти помолитися і віддати данину поваги і шани нашій легендарній, улюблениці мільйонів Руслані Писанці», — сказала подруга акторки.

Схожі новини