Передплата 2024 «Добра кухня»

На фронті загинув доцент кафедри туризму ЛНУ ім. Франка Михайло Гамкало

  • 20.08.2022, 16:39
  • 3 179

Доцент кафедри туризму ЛНУ ім. Івана Франка, кандидат наук, старший лейтенант ЗСУ Михайло Гамкало загинув на війні проти рф

Фото з фб Михайла Гамкала
Фото з фб Михайла Гамкала

Про це повідомив його батько Зенон Гамкало.

«Так БІДА зайшла у хату. Вранці із Сихівського РТЦК принесли Сповіщення про загибель: повідомляємо, що командир І механізованого взводу старший лейтенант Михайло Гамкало в результаті важких поранень 18 серпня 2022 р. при відсічі збройної агресії рф…», — написав Зенон Гамкало у фейсбуці.

Львів'янин Михайло Гамкало закінчив Львівський державний університет імені Івана Франка. Спеціальність — географія, кваліфікація спеціаліста географ-ґрунтознавець. 1998−2001 рр. — аспірант кафедри географії ґрунтів Львівського університету. У 2002 р. захистив кандидатську дисертацію на тему «Кислотно-основна буферність ґрунтів Чорногірського масиву Українських Карпат». З 2002 року працює на посаді наукового співробітника кафедри ґрунтознавства і географії ґрунтів. З 2003 року працює на посаді асистента, а з 2004 — на посаді доцента кафедри туризму.

Розробив і читав спецкурси. Керував студентським науковим гуртком «Активний туризм», учасники якого займаються пішохідним, гірським, водним, велосипедним, і гірськолижним туризмом, приймають участь в спелео-екскурсіях.

Схожі новини