Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Кредобанк — генеральний партнер фестивалю «Музика в старому Львові»

  • 19.08.2022, 12:09
  • 775

Кредобанк вже традиційно став генеральним партнером IX Міжнародного фестивалю «Музика в старому Львові», який триватиме до 28 серпня 2022 року. Захід відбувається у партнерстві із фестивалем «Музика у старому Кракові», що є важливою подією у сфері культурної співпраці України та Польщі

Цьогоріч у рамках фестивалю відбудеться сім подій в кількох локаціях, зокрема — Соборі святого Юра, Львівській національній філармонії та Кракові. На сценах міст України й Польщі, окрім польських солістів і колективів також виступлять виконавці з Києва, Харкова, Сіверськодонецька, Маріуполя, Івано-Франківська, Луганська та Львова.

У День Незалежності України символічно у воєнний час в Архикатедральному соборі Святого Юра виступить Академічний симфонічний оркестр Луганської обласної філармонії (директор — Ігор Шаповалов). А в Польщі 26 серпня у Базиліці Найсвятішого Серця Господа Ісуса, що у Кракові, українські музиканти презентуватимуть відомий авторський проєкт Академічного камерного оркестру «Віртуози Львова» — «Три Моцарти». Завершиться фестиваль у Львові програму під назвою «Adagio без війни».

«Ми незмінно підтримуємо фестиваль „Музика в старому Львові“ вже сьомий рік. На сьогодні цей культурний проєкт є одним із стратегічних та важливих як для Польщі, так й для України, адже він не лише підкреслює максимально дружні взаємини двох країн, а й дає змогу українцям і полякам якомога більше познайомитися з перлинами музичного мистецтва обох країн», — говорить голова Правління АТ «Кредобанк» Єжи Яцек Шугаєв.

Організатором фестивалю впродовж цих років незмінно є Львівська національна філармонія імені Мирослава Скорика.

З програмою подій фестивалю «Музика в старому Кракові» можна ознайомитись тут.

Довідка:

Кредобанк заснований у Львові у 1990 році, віднесений Національним банком України до системно важливих банків України та входить до фінансової групи PKO Bank Polski — найбільшої фінансової інституції Польщі та однієї з найбільших фінансових груп Центрально-Східної Європи. Домінуючий підрозділ групи — найбільший банк Польщі PKO Bank Polski зі 100-літньою історією, один з найстійкіших банків Європи за результатами стрес-тестів Європейської адміністрації банківського нагляду (липень 2021 р.).

Кредобанк пропонує повний спектр послуг для роздрібних клієнтів, підприємств малого, середнього та великого бізнесу України. Банк активно кредитує роздрібних клієнтів та малий і середній бізнес, пропонуючи низку спеціальних програм із мінімальними відсотками. Банк має кредитний рейтинг за національною шкалою на найвищому рівні uaAAA зі стабільним прогнозом та короткостроковий кредитний рейтинг банку на найвищому рівні uaK1 від агентств «Стандарт-Рейтинг» та «Експерт-Рейтинг».

Пресслужба АТ «Кредобанк»

Схожі новини