Передплата 2024 «Добрий господар»

З початку агресії рф СБУ розслідує понад 500 проваджень за фактами колабораційної діяльності

  • 19.07.2022, 03:39
  • 662

Служба безпеки працює, аби ідентифікувати зрадників, задокументувати їхні злочини та встановити місцезнаходження на тимчасово окупованих територіях нашої держави

У Луганській області:

співробітники СБУ викрили на співпраці з окупантами колишнього депутата районної ради від партії регіонів. Ворожий поплічник добровільно погодився очолити так званий «відділ культури, молоді та спорту адміністрації Старобільського району лнр».

На цій «посаді» він активно займається публічним поширенням кремлівських гасел на підтримку загарбників і виправданням їхніх злочинів.

Ще один колаборант з Луганщини погодився на призначення до так званої «прокуратури Білокуракинського району лнр». Перебуваючи «помічником прокурора», він бере безпосередню участь в переслідуванні та незаконних затриманнях українців на сході нашої держави.

Також повідомлено про підозру мешканцю Старобільська, який на початку травня цього року став «головним інспектором митного комітету лнр».

У Донецькій області:

задокументовано незаконну діяльність двох жителів Маріуполя, які добровільно погодились обійняти посади тимчасово виконуючих обов’язки в керівному складі «районного відділу мвд днр».

На Херсонщині:

співробітники СБУ викрили на співпраці з ворогом вчителя однієї зі шкіл Каховки. Встановлено, що зловмисник приєднався до лав окупаційної адміністрації і був призначений «директором» навчального закладу.

За даними слідства, колаборант активно поширює серед працівників школи ворожі гасла, в яких виправдовує російську агресію і тимчасову окупацію півдня.

Наразі за всіма викрити фактами тривають комплексні заходи.

Схожі новини